close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Rola Cearsaf Pat TNT

-10%

D3562

Roial Italia

Produs nou

35,64 Lei

39,60 Lei

Rola Cearsaf Pat TNT

Rola din TNT pentru pat cosmetica 70m - ROIAL

Rola TNT pt pat cosmetica.

Rola TNT pat cosmetica super rezistenta 100% Polypropilena

Rola TNT pat cosmetica anti bacteriala

Dimensiuni:

Lungime: 70m

Latime: 60cm

Detalii

Atentie: Putine produse pe stoc!

Informații

Rola Cearsaf Pat TNT

Rola din TNT pentru pat cosmetica 70m - ROIAL

Rola TNT pt pat cosmetica.

Rola TNT pat cosmetica super rezistenta 100% Polypropilena

Rola TNT pat cosmetica anti bacteriala

Dimensiuni:

Lungime: 70m

Latime: 60cm

Transformați experiența de îngrijire și confortul clienților dumneavoastră cu Rola cearșaf pat TNT de la TPB.ro. Concepută special pentru utilizarea în saloanele de cosmetică și cabinetele medicale, această rola de cearșaf oferă un nivel înalt de igienă și protecție pentru paturile de tratament.

Fabricată dintr-un material de înaltă calitate și rezistent, rola de cearșaf pat TNT asigură o barieră eficientă împotriva petelor, fluidelor corporale, murdăriei și alergenilor. Este potrivită pentru utilizarea în diverse tratamente de înfrumusețare, terapii și proceduri medicale, oferind un mediu curat și sigur pentru pacienți.

Cu o lățime standard de 60 cm și o lungime generoasă de 70 metri, această rola de cearșaf este suficient de mare pentru a acoperi întreaga suprafață a patului de tratament. Materialul TNT (țesut non-țesut) este moale și delicat la atingere, oferind un confort sporit pentru pacienți.

Utilizarea rolei de cearșaf pat TNT de la TPB.ro reduce timpul de curățare și igienizare între clienți, facilitând eficiența și fluxul de lucru în saloanele de cosmetică și cabinetele medicale. Este o soluție convenabilă și economică pentru a asigura un mediu steril și curat în timpul tratamentelor.

Comandați acum Rola cearșaf pat TNT de pe Total Pro Beauty și beneficiați de un nivel înalt de igienă și protecție în activitatea dvs. profesională. Oferim livrare rapidă și servicii de încredere pentru clienții noștri. Asigurați-vă că aveți întotdeauna la îndemână rola de cearșaf pat TNT pentru a oferi un mediu sigur și confortabil pentru clienții dvs. valoroși.

Cu totii stim ca mentinerea si consolidarea unei relatii de incredere intre client si cel care ofera un serviciu este dependenta de cat de multumit este clientul de calitatea serviciilor oferite.
Profesionalismul este criteriul care, in anumite domenii, este decisiv pentru alegerea unui anumit serviciu.
In domeniul cosmetic si cel medical, unul dintre factorii care contribuie la multumirea clientilor este reprezentat de conditiile de igiena si de confort oferite acestuia.
De aceea, noi venim in sprijinul dumneavoasta cu oferta de cearsafuri de unica folosinta pentru patul de cosmetica sau medical. Aceste cearsafuri sunt confectionate din material netesut.
Utilizarea unui astfel de Rola Cearsaf Pat TNT are dublu avantaj, caci el protejeaza atat pacientul, cat si patul dumneavoastra.
Unul dintre cele mai agreate tipuri de cearsaf de unica folosinta este ce din polipropilena si din material netesut .
Rola de cearsaf din TNT cu polietilena este confectionata dintr un strat de hartie si un strat de polietilena foarte bine prinse intre ele prin sistemul point-to-point.
Acest strat dublu ii asigura o rezistenta sporita la actiunea nociva a factorilor externi fiind mai greu de perforat.
Aceste role sunt agreate si datorita faptului ca sunt pretaiate ceea ce le face foarte practice si utile pentru cel care le foloseste.
Acest tip de cearsaf din TNT este pretaiat in 216 folii.
Dimensiunile cearsafului din TNT sunt : latime : 60cm, lungime : 70m, grosime TNT : 25g/m² .

11 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania