Newsletter

Catalog produse

Cartuse ceara epilat unica folosinta Conține 16 produse.

Se afişează 1-16 din 16 articole
Se afişează 1-16 din 16 articole

Cartuse ceara epilat de unica folosinta

Va oferim cartuse ceara epilat de unica folosinta la cel mai bun raport calitate/pret. Oferta noastra este foarte diversificata: cartuse ceara epilat de unica folosinta cu miere, cu aloe vera, cu titaniu (de culoare roz), cartuse ceara epilat cu ciocolata etc.

Cartuse ceara epilat unica folosinta profesi...

Cartuse ceara epilat de unica folosinta

Va oferim cartuse ceara epilat de unica folosinta la cel mai bun raport calitate/pret. Oferta noastra este foarte diversificata: cartuse ceara epilat de unica folosinta cu miere, cu aloe vera, cu titaniu (de culoare roz), cartuse ceara epilat cu ciocolata etc.

Cartuse ceara epilat unica folosinta profesionala

Cartusele cu ceara epilat din oferta TPB.RO pot fi folosite pentru epilare acasa, dar sunt foarte utilizate si in saloanele de epilare profesionala. Va invitam sa consultati si ofertele noastre speciale pentru pachete de 21, 48 si 96 cartuse ceara epilat unica folosinta Aceste oferte sunt gandite sa vina in ajutorul clientului in functie de nevoile si posibilitatile acestuia. TPB.RO asigura calitatea produselor pe care le comercializeaza, ele avand o calitate superiora !

Epilarea cu ceara de unica folosinta nu mai reprezinta un mister, in plus este si cea mai eficienta metoda de indepartare a parului corporal nedorit. Rezultatul este durabil si in momentul in care auzi cuvintele "igiena maxima" simti cum vizibil incepi sa fii mult mai destinsa. Kit-ul de epilat este cel mai bun prieten al femeilor. Iti poti alege cartuse cu ceara epilat de unica folosinta in functie de toate tipurile de piele sau par. Aici gasesti cartuse ceara epilat de unica folosinta la cel mai bun raport calitate/pret. Oferta noastra este foarte diversificata va sta la dispozitie: cartuse ceara de unica folosinta cu miere, ceara epilat nacree, ceara epilat cu aloe vera, ceara epilat roz cu titaniu, ceara epilat cu azulena, cartuse ceara epilat cu ciocolata. Desi multa lume le stie, trebuie sa tinem cont de necesitatile fiecarei persoane. Ceara de unica folosinta cu miere este foarte maleabila, ceara nacree si cea roz cu titaniu se foloseste pentru pilozitate excesiva, ceara cu aloe vera si azulena in cazul unei pilozitati grad mediu, piele sensibila si/sau iritatii post-epilatorii ale pielii. Datorita kitului de epilat, implicit si acestor cartuse cu ceara de unica folosinta, foliculul firului de par poate sa fie distrus si altfel parul sa se rareasca si sa se subtieze. Pentru un epilat profesional ai nevoie de ceara de unica folosinta de cea mai buna calitate. Punctul forte al acestor cartuse este aderenta foarte buna. E timpul sa spui adio durerii.

Cartusele cu ceara de epilat din oferta TPB.RO pot fi folosite pot fi folosite atat in locuinta proprie cat si in saloanele de epilare profesionala. Sunt foarte usor de folosit si foarte eficiente. Cartusele de ceara epilat sunt de trei tipuri: cu cap lat, cu cap mediu si cap ingust. Cartusele cu ceara de epilat de unica folosinta profesionale satisfac si cele mai mari pretentii, indiferent de anotimp. E timpul sa spui DA unei epilari delicate, confortabile, sigure si eficiente. Ceara se incalzeste 15 - 20 minute inainte de folosire.

De retinut!

Ceara de epilat nu se foloseste pe o piele iritata, care are o sensibilitate crescuta, sau avand afectiuni chirurgicale sau dermatologice. Evita soarele, expunerea la solar in primele 24 de ore dupa epilare.

Mai multe
Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania