close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Husa pat cu elastic la capete Mărește

Husa pat cu elastic la capete

H008

Total Pro Beauty

Produs nou

8,60 Lei

Husa pat cu elastic la capete

Husa pat TNT cu elastic la capete 180 x 80 cm

Detalii

Valoarea reducerilor

CantitateReducereAți economisit
10 1,00 Lei Până la 10,00 Lei

Informații

Husa pat cu elastic la capete

Husa pat TNT cu elastic la capete 180 x 80 cm

Descoperă acum husa de pat TNT cu elastic la capete, un accesoriu de înaltă calitate creat special pentru a se potrivi perfect în spațiile profesionale precum saloanele de înfrumusețare, cabinetele de cosmetică sau cabinetele medicale.

Cu dimensiunile sale generoase de 180cm x 80cm, această husă de pat se adaptează cu ușurință majorității paturilor din spațiile tale profesionale. Este confecționată dintr-un material de înaltă calitate, rezistent și durabil, asigurând un nivel optim de confort pentru clienții tăi.

Husa este prevăzută cu elastic la capete, asigurând o fixare fermă și sigură pe pat. Aceasta previne alunecarea sau împăturirea în timpul utilizării, oferind o experiență confortabilă și plăcută pentru fiecare client.

Întreținerea acestui produs este ușoară și convenabilă. Poți spăla husa de pat la mașina de spălat, asigurându-ți astfel un nivel ridicat de igienă și curățenie în spațiul tău profesional.

Cu husa de pat TNT cu elastic la capete, vei putea oferi clienților tăi un mediu confortabil și relaxant în timpul procedurilor pe care le desfășori. Adaugă un plus de profesionalism și estetică în spațiul tău cu această husă de pat de înaltă calitate. Comandă acum și asigură-ți confortul și satisfacția clienților tăi!

30 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania