close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Frizerie si coafor Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Accesorii frizerie coafor

  Accesorii frizerie si coaforr Total Pro Beauty va invita sa consultati pagina sa Accesorii frizerie si coafor - mantale de tuns, bigudiuri, perii, foarfece. Descoperiti toate accesoriile frizerie si coafor necesare unei activitati de succes. Furnizam accesorii frizerie si coafor de calitate la preturi competitive. Total Pro Beauty un nume de referinta in domeniul Accesorii frizerie si coafor

 • Ace coc si agrafe

  Ace coc si agrafe pentru ocazii speciale, mirese, coafuri de ocazie, concursuri sau evenimente. Descoperiti gama de produse Ace coc si agrafe din site-ul nostru si alegeti produsele ce se potrivesc cerintelor dumneavoastra. Total Pro Beauty va pune la dispozitie o gama variata de Ace coc si agrafe realizate din materiale premium, rezistente in timp si refolosibile. 

 • Foarfeci de tuns

  Foarfeci de tuns

  Total Pro Beauty va invita sa consultati oferta sa de Foarfeci profesionale pentru coafor. Daca va doriti o foarfeca de tuns profesionala, o veti gasi in oferta TPB.ro la cel mai bun raport calitate-pret !

  Foarfeci de tuns profesionale

  Total Pro Beauty este un nume de referinta in domeniul comercializarii de foarfeci profesionale pentru tuns. Comandati online pentru a benefici de cele mai bune preturi !

 • Foarfeci de filat

  Foarfeci de filat

  Total Pro Beauty va invita sa consultati oferta sa de Foarfeci de filat profesionale pentru coafor. Daca va doriti o foarfeca de tuns profesionala, o veti gasi in oferta TPB.ro la cel mai bun raport calitate-pret !

  Foarfeci de filat profesionale

  Total Pro Beauty este un nume de referinta in domeniul comercializarii de foarfeci profesionale pentru filat. Comandati online pentru a benefici de cele mai bune preturi !

 • Mantale pelerine sorturi

  Mantale pelerine sorturi

  Mantale pelerine si sorturi, categorie de produse in magazinul Total Pro Beauty ce reuneste o gama variata de produse destinate protectiei stilistilor sau frizerilor.

  In aceasta categorie avem mai multe tipuri de produse si anume:

  Mantale pentru protectia in salonul de infrumusetare. Aici avem mantale de unica folosinta si mantale din material textul. Mantalele din material textil sunt destinate protectiei personalului care lucreaza in salonul de infrumusetare, barbershop, stilistului coafor. Mantalele pot fi de grosimi, densitati diferite, avem mantale impermeabile sau mantale care ofera protectie la actiunea substantelor ce se folosesc la salon precum vopsea de par, oxidant sau alte sustante folosite la sterilizarea instrumentarului.

  Tot pentru stilisti, coafori si frizeri avem si pelerine de tuns, pelerine pentru stilisti sau pelerine pentru vopsit care pe langa faptul ca au un aspect impresionant, ofera si un grad ridicat de eleganta si personalitate. Aceste pelerine ofera avantajul ca se pot intretine foarte usor iar spalarea se poate face chiar in masina de spalat.

  Nu in cele din urma va invitam sa descoperiti Sorturi din piele naturala integral si sorturi din material textil cu insertii din piele naturala. Folosim piele de vaca de cea mai buna calitate, cea mai rezistenta si care asigura o rezistenta in timp indelungat

  Ne bucuram ca produsele noastre si mai ales sorturile din piele naturala sunt folosite si de catre personal ce lucreaza in domeniul alimentar, ospatari, barmani sau picoli. Acestia se bucura de produsele Total Pro Beauty, alegand produsele ce ii reprezinta.

  In categoria de protectii numita mantale pelerine si sorturi la Total Pro Beauty gasiti o gama variata de mantale pelerine si sorturi la preturi atractive dar si calitate premium pentru stilisti cu pretentii, din materiale premium.

 • Masini de tuns

  Masini de tuns

  Va invitam sa consultati oferta noastra de masini de tuns si accesorii pentru masini de tuns. Beneficiati de cele mai bune preturi pentru comenzi online ! Masinile de tuns din oferta noastra sunt de cea mai buna calitate, fiind apreciate deopotriva de frizeri si clienti.

  Masini de tuns profesionale

  Incercati masinile de tuns de uz profesional marca Moser, nu veti regreta ! Moser este o gama de masini de tuns performante si practice, in acelasi timp.

 • Masini de tuns animale

  Masini de tuns animale

  Va invitam sa consultati oferta noastra de masini de tuns animale si accesorii pentru masini de tuns animale. Beneficiati de cele mai bune preturi pentru comenzi online ! Masinile de tuns animale din oferta noastra sunt de cea mai buna calitate, fiind apreciate deopotriva de frizeri si clienti.

  Masini de tuns profesionale pentru animale

  Incercati masinile de tuns de uz profesional, nu veti regreta ! Cele mai renumite marci de masini de tuns animale acum disponibile si in Romania. Distribuim game de masini de tuns animale, performante si practice, in acelasi timp.

 • Mobilier coafor

  Mobilier coafor Total Pro Beauty va invita sa consultati pagina sa Mobilier coafor - unitate spalare scaun coafor – descoperiti oferta noastra de mobilier coafor. Consultati caracterisiticile produselor de mobilier coafor si preturile de pe site. Total Pro Beauty un nume de referinta in domeniul Mobilier coafor

 • Ondulatoare profesionale

  Ondulatoare profesionale Total Pro Beauty va invita sa consultati pagina sa Ondulatoare profesionale coafor. Va oferim ondulatoare profesionale coafor la cel mai bun raport calitate pret. Descoperiti online oferta de ondulatoare profesionale coafor. Total Pro Beauty un nume de referinta in domeniul Ondulatoare profesionale

 • Perii si piepteni

  Perii si piepteni profesionali Total Pro Beauty va invita sa consultati pagina saPerii si piepteni profesionali pentru frizerie si coafor. Va oferim Perii si piepteni profesionali pentru frizerie, styling si coafor la cel mai bun raport calitate pret. Descoperiti oferta noastra de Perii si piepteni profesionali si comandati online ! Total Pro Beauty un nume de referinta in domeniul Perii si piepteni profesionali

 • Placi de intins parul

  Placi ceramice de par

  Total Pro Beauty va invita sa consultati oferta sa de placi ceramice de intins parul. Descoperiti online caracteristicile fiecarui model si preturile noastre speciale pentru fiecare placa ceramica de par.

  Placi de intins parul profesionale

  Total Pro Beauty este un nume de referinta in domeniul comercializarii placilor ceramice de intins parul. Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, fiind apreciate deopotriva de specialistii din saloanele de coafura si de catre clienti. Publicam periodic oferte la placi de intins parul profesionale

 • Scaune coafura frizerie

  Scaune coafura si frizerie Total Pro Beauty va ofera o gama larga de scaune pentru frizerie si coafor

 • Scaune ucenic coafura

  Scaune ucenic coafura. Total Pro Beauty va prezinta gama de Scaune ucenic pentru coafura la cele mai bune preturi si cu o gama diversa. Avem scaune ucenic pentru coafura pentru orice buget.

 • Unitati de spalare coafor

  Unitati de spalare coafor

 • Ucenic frizerie coafor

  Ucenic frizerie coafor

 • Uscatoare de par

  Uscatoare de par

  Total Pro Beauty va invita sa consultati oferta de Uscatoare de par pentru coafor. Consultati caracterisiticile uscatoarelor de par si alegeti in functie de raportul calitate-pret optim pentru bugetul Dvs.

  Uscatoare de par profesionale

  Total Pro Beauty este un nume de referinta in domeniul comercializarii de uscatoare de par profesionale, produsele noastre fiind deosebit de apreciate de catre cumparatori. Tot in aceasta pagina, publicam periodic oferte pentru pachete alcatuite dintr-un uscator de par si un alt produs profesional pentru coafor (placa de intins parul etc.)

 • Ustensile Barber

  Ustensile Barber categorie de produse destinata specialistilor Barber Shop, frizerilor, coaforilor, hair stilistilor si reuneste game de produse consumabile ce se folosesc la salonul de frumusete sau frizerie.

  Barber Shop este un concept relativ nou pe piata romaneasca dar la nivel international defineste conceptul de salon de frumusete sau frizerie care se adreseaza preponderent barbatilor.

  Personalul ce lucreaza intr-un Barber Shop este personal calificat in tehnici de frizerie, barbering, tratamente cosmetice faciale, ingrijire faciala si a parului sau styling. Produsele folosite intr-un Barber Shop trebuie sa fie de cea mai buna calitate, pentru a completa calitativ gama de servicii prestate de acestia.

  Descopera produse Total Pro Beauty in categoria Barber Shop iar daca ai intrebari personalul nostru va sta la dispozitie.

Mobilier coafor si frizerie

Total Pro Beauty va invita sa consultati pagina sa dedicata mobilierului si accesoriilor pentru frizerie si coafor.

La Total Pro Beauty veti gasi categorii specializate  de mobilier modern specific saloanelor de coafor si frizerie, cu unitati de spalare pentru coafor, scaune frizerie si coafor, scaune pentru ucenici...

Mobilier coafor si frizerie

Total Pro Beauty va invita sa consultati pagina sa dedicata mobilierului si accesoriilor pentru frizerie si coafor.

La Total Pro Beauty veti gasi categorii specializate  de mobilier modern specific saloanelor de coafor si frizerie, cu unitati de spalare pentru coafor, scaune frizerie si coafor, scaune pentru ucenici etc.

Accesorii coafor si frizerie la cele mai bune preturi

Descoperiti online produse profesionale dedicate celor mai moderne saloane de frizerie si coafor: masini de tuns, foarfece si ondulatoare profesionale, placi ceramice de intins parul, perii profesionale etc.

Total Pro Beauty face eforturi continuu pentru actualizarea portofoliului de produse cu mobilier coafor, cu cele mai noi si utile produse destinate industriei de beauty. La Total Pro Beauty pastram o legatura continua si activa cu producatorii pentru a aduce noutatile din domeniu, solutii pentru stilisti, coafori sau frizeri.

Gama de produse contine categorii esentiale industriei de beauty si chiar daca este intr-o continua dezvoltare putem enumera:

Accesorii frizerie si coafor

Ace coc si agrafe

Foarfeci de tuns

Foarfeci de filat

Mantale pelerine sorturi

Masini de tuns

Masini de tuns animale

Mobilier coafor

Ondulatoare profesionale

Perii si piepteni

Placi de intins parul

Scaune coafura frizerie

Scaune ucenic coafura

Unitati de spalare coafor

Ucenic frizerie coafor

Uscatoare de par

Ustensile barber

Total Pro Beauty este un nume de referinta in domeniul dotarii saloanelor cu mobilier coafor sau fie ca vorbim de dotarea cu mobilier specific sau cu instrumente si accesorii profesionale.

Mai multe
Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania