close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Pieptene tapat carbon Mărește

Pieptene tapat carbon

6926

Toni&Guy

Produs nou

5,20 Lei

Pieptene tapat carbon 21 cm

Detalii

Informații

Pieptene tapat carbon 21 cm.

Piepetene de tapat cu coada din metal cu varful ascutit.

Pieptenele tapat carbon vândut de Total Pro Beauty este un instrument de îngrijire a părului de înaltă calitate, fabricat din carbon. Acesta este un material durabil, rezistent la uzură și conceput pentru a ajuta la îndepărtarea părului desprins sau încâlcit, făcându-l ideal pentru utilizarea în coafuri zilnice sau pentru utilizarea în saloane.

Acest pieptene tapat carbon este proiectat pentru a fi eficient în descurcarea și coafarea părului. Este potrivit pentru utilizarea pe orice tip de păr și este disponibil în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu nevoile individuale. Forma ergonomică a acestui pieptene este concepută pentru a se adapta la forma scalpului și a părului, permițând o periere ușoară și fără efort.

Materialele și construcția acestui pieptene tapat carbon sunt de cea mai înaltă calitate. Carbonul utilizat în construcția acestui pieptene este un material extrem de durabil și rezistent la uzură, făcându-l ideal pentru utilizarea frecventă. În plus, proprietățile antistatice ale carbonului reduc încărcarea electrică a părului, ajutând la eliminarea părului căzut sau desprins și permit o periere mai eficientă și precisă.

Pieptenele tapat carbon este conceput pentru a fi utilizat pentru a descurca și coafa părul. Datorită formei și structurii sale, acest pieptene poate fi utilizat pentru a descurca nodurile și încâlciturile în păr fără a trage sau deteriora firele de păr. De asemenea, utilizarea pieptenului tapat carbon poate ajuta la reducerea ruperii și căderii părului, permițând creșterea unui păr sănătos și frumos.

Un alt beneficiu al pieptenului tapat carbon este că poate fi utilizat pentru a crea coafuri frumoase și sănătoase. Acesta poate fi utilizat pentru a da volum și textură părului, pentru a-l netezi sau pentru a crea bucle și onduleuri. Datorită formei și structurii sale, acest pieptene poate fi utilizat pentru a crea o varietate de stiluri de păr, oferind flexibilitate și creativitate în coafarea părului.

Utilizarea pieptenului tapat carbon este ușoară și confortabilă. Înainte de a începe periajul, părul trebuie să fie curat și uscat. Pieptenele trebuie să fie curat și uscat și trebuie să fie ținut cu mâna dominantă. Părul trebuie să fie prins cu cealaltă mână și periat ușor de la rădăcini până la vârfuri. În timpul periajului, este important să fiți blând cu părul pentru a evita ruperea sau deteriorarea acestuia.

27 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania