Reduceri! Aparat Parafina 5L Mărește

Aparat Parafina 5L

-10%

D-392

Total Pro Beauty

Produs nou

315,00 Lei

350,00 Lei

Aparat Parafina 5L

-ideal pentru tratamente de intinerire si infrumusetare a aspectului pielii

-se pot face tratamente atat mainilor cat si picioarealor

-se poate folosi atat la salonul de infrumusetare dar si acasa

Detalii

Informații

Aparat Parafina 5L

Aparatul parafina este un produs profesional destinat efectuarii tratamentelor de infrumusetare sau intinerire a aspectului pielii. Acest aparat de parafina are capacitatea de 5 litri mai mult decat necesar scufundarii pe rand a unui picior sau a unei maini in parafina topita.

Se stie ca parafina in stare lichida reprezinta unul dintre cele mai puternici agenti de hidratare si imbunatatire a pielii astfel ca tratamentele cosmetice cu parafina au notabile rezultate care rezista in timp.

Aparatul de parafina este prevazut cu un buton frontal ce regleaza temperatura facand astfel temperatura sa fie usor de controlat si de reglat cat mai aproape de temperatura ce asigura confortul pacientei / clientei.

Aparatul de parafina are la interior o cuva din aluminiu durabil peste care se aseaza o sita de plastic, existenta in pachet, care protejeaza mana de a atinge fundul vasului si de a evita eventualele arsuri neplacute. Gratarul are rolul de a pastra distanta intre mana sau piciorul pacientului si cuva care poate deveni fierbinte.

Dupa utilizare se recomanda curatarea cu solutii biocide de unica folosinta si se pune capacul pentru a evita intrarea prafului sau a altor impuritati ce se pot tranmite ulterior pe piele.

Temperatura aparatului de parafina poate fi de pana la 65 grade Celsius dar se poate regla dupa bunul plac in functie de necesitate.

Nu se recomanda introducerea de ceara in aparatul de parafina, intrucat acesta poate duce la distrugerea aparatului.

Aparatul de parafina are o putere de 280Wati iar pe panoul din spate are si o siguranta fuzibila pentru o mai multa siguranta in folosire.

Acest aparat de parafina este un produs robust care intalneste standardele inalte de calitate cu un pret competitiv.

Dimensiuni: 39 x28x24cm

Recenzii

7 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania