close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Spatula metalica dreapta pt intins ceara Mărește

Spatula metalica dreapta pt intins ceara

PQ002

Total Pro Beauty

Produs nou

12,00 Lei

Spatula metalica dreapta pentru intins ceara

Detalii

Informații

Spatula metalica dreapta pentru intins ceara 20cm.

Partea metalica:10.5 cm

Produs dintr-un otel inoxidabil cu maner de lemn pentru o manuire mai usoara.

Ideal pentru intins ceara traditionala pe suprafata de epilat.

Spatula metalica. Un produs necesar in orice cabinet de cosmetica. Aceasta poate fi folosita pentru procesul de epilare si tratamente cosmetice. Spatula este indispensabila deoarece atat ceara traditionala cat si cea de unica folosinta necesita ustensile pentru amestecare si aplicare. Cu aceasta spatula ceara se poate aplica pe marea majoritate a corpului ( axial, inghinal, facial etc.). In ceea ce priveste tratamentele cosmetice cu aceasta spatula se prepara cremele si lotiunile ce urmeaza a fi aplicate pe suprafata tratatatot cu ajutorul ei.

Spatula poate fi sterilizata, numai in  partea metalica cu ajutor substantelor biocide. Acest fapt o face foarte practica, mai ales dat fiind faptul ca este un produs rezistent ce va putea fi folosit o lunga perioada de timp, dar acest fapt numai in cazul in care este utilizata si curata corespunzatorsi sterilizata!

Lama este din otel inoxidabil foarte rezistent, iar lemnul din care este fabricat manerul este tratat in procesul de fabricatie pentru a se evita riscul de aparitie a unor aschii ce provoaca disconfort cometicienei ce o utilizeaza.

 

16 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania