close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Pantaloni presomasaj-drenaj limfatic PPSB

V1221

Roial Italia

Produs nou

8,00 Lei

Pantaloni presomasaj-drenaj limfatic PPSB

Detalii

Informații

Pantaloni presomasaj-drenaj limfatic PPSB

In saloanele de cosmetica si de relaxare o atentie deosebita trebuie acordata confortului oferit clientului in timpul aplicarii tratametelor corporale.
De asemenea, aplicarea tratametelor trebuie sa se desfasoare in cele mai bune conditii de igiena ,astfel incat, la final, clientul sa fie pe deplin multumit.
In timpul aplicarii tratametelor corporale foarte des utilizati sunt Pantalonii presomasaj-drenaj limfatic PPSB de unica folosinta, confectionati dintr-un material impermeabil tocmai pentru a impiedica contactul dintre pielea clientei si aparatul de presoterapie.
Asadar principalul scop pentru care au fost conceputi acesti Pantaloni presomasaj-drenaj limfatic PPSB de unica folosinta este cel igienic, ei impiedicand murdarirea aparaturii, mobilierului si pastrarea igienei in timpul aplicarii tratametelor corporale de presoterapie sau drenaj limfatic.
Confectioni dintr-un material netesut, pantalonii pentru presomasaj de unica folosinta sunt prevazuti cu un elestic circular lejer care ii fac usor de imbracat si confortabili.
Marimea lor este universala deoarece se pot mula usor pe orice dimensiune a corpului.
Elasticul circular le permite o buna fixare pe corp sporind astfel confortul clientului si reducand stresul cosmeticianului care poate aplica fara grija tratamentul corporal.
Asadar, Pantaloni presomasaj-drenaj limfatic PPSB de unica folosinta trebuie sa fie nelipsiti din saloanele de infrumusetare si din Spa-uri, daca dorim sa avem clienti multumiti.
Pantaloni presomasaj-drenaj limfatic PPSB de unica folosinta le gasiti in magazinul nostru sub forma de set de cate o bucata.

30 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania