Manusi nitril nepudrate

Produs nou

24,30 Lei

Manusi unica folosinta Nitril albastru, Nepudrate 100/set

Detalii

Informații

Protejarea mainilor in diverse activitati este obligatorie , mai ales cand riscul de contaminare cu diversi microbi peiculosi este ridicat sau cand exista pericolul ca pielea mainilor sa intre in contact cu diverse substante sau solutii ce ar putea produce leziuni nedorite.
Manusile din nitril nepudrate de unica folosinta pe care le punem la dispozitia dumneavoastra sunt groase, cu manseta, concepute in special pentru a asigura protectie mainilor impotiva substantelor chimice, grasimilor si solventilor.
Textura deosebita din care sunt facute le asigura o buna rezistente la taieturi si perforari, reducand astfel riscul ca pielea mainilor sa intre in contact direct cu agenti externi nocivi.
Datorita protectiei antichimice sporite , utilizarea acestor manusi este recomandata in special in serviciul de ambulanta, in spitale, in cabinete stomatologice si in clinici medicale, in special pentru proceduri cu risc ridicat.
Usor elastice, acest tip de manusi de unica folosinta permit desfasurarea activitatilor de efectuat fara a crea senzatia de stanjenire.
Alte activitati in care pot fi folosite cu rol protector si hipoalergic sunt: menajul si gradinaritul,
prelucrarea produselor din carne si peste in industria alimentara.
Manusi le din nitril nepudrate ambidextre au si avantajul ca reduc riscul de hipersensibilitate si reactii alergice fiind recomandate si persoanelor sensibile sau alergice la latex.

Marimi disponibile pentu manusile din nitril nepudrate: XS,S,M,L.
O cutie contine 100 de bucati de manusi din nitril de unica folosinta.

Recenzii

7 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania