Sort stilist TG

SRT01

Toni&Guy

Produs nou

22,00 Lei

Sort stilist TG, culoare negru. 

Detalii

Acest produs nu este momentan pe stoc

Informații

Desi in saloanele de frizerie, de coafra sau de infrumusetare atentia este indreptata cu precadere asupra clientului, nu trebuie omis ca si cel care ofera serviciul clientului este expus unui risc mai mare de a intra in contact direct cu diversele substante toxice pe care le foloseste.


Unele dintre ele pot provoca pete sau distrugeri ireversibile ale hainelor.
De aceea unul din accesoriile foarte utile in activitatile desfasurate in saloanele de cosmetica sau de infrumusetare este sortul cu rol protector.
Total Pro Beauty va pune la dispozitie sortul de protectie din vinil.


Materialul din care este confectionat, vinilul, este impermeabil oferind o rezistenta sporita impotriva diverselor substante chimice.


Sort stilist TG devine indispensabil in mai ales cazurile in care se foloseste vopsea de par sau oxidanti pentru a se evita patarea hainelor.


Vinilul, fiind alunecos, nu permite nici firelor de par sa se prinda, ceea ce-l face si mai agreat de stilist.
Sort stilist TG pentru stilist din vinil este unisex, astfel ca el poate fi folosit cu incredere atat de femei, cat si de barbati.


Prevazut cu 3 buzunare spatioase, este si foarte practic, deoarece ofera frizerului posibilitatea de a tine mereu cu el multe instrumente pe care ar trebui sa le aiba mereu la indemana pentru a-si usura munca.


Culoare: negru
Lungime:76.2 cm
Latime: 68.5 cm

Recenzii

27 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania