Reduceri! Incalzitor ceara MONO TPB RO Mărește

Incalzitor ceara MONO

-20%

Unica folosinta Roial

Produs nou

65,60 Lei

82,00 Lei

Incalzitor ceara mono

Disponibil in 2 culori: ALB cu capac Roz sau NEGRU cu capac ALB.

Pret /bucata

Detalii

Informații

Incalzitorul de ceara mono pentru cartuse 100ml de ceara de unica folosinta.

Incalzitorul de ceara mono asigura un plus de eficienta aparatului pentru un epilat mai usor si fara evenimente neplacute.

Incalzitorul de ceara mono cu baza mica este foarte apreciat pentru eficacietatea lui.

Acest incalzitor de ceara de unica frolosinta este aparatul ideal atat pentru epilarea acasa cat si pentru epilarea salon. Este un aparat cu marimea strandard pentru cartuse de 100ml, cu aplicator propriu.

Aparatul de incalzit flaconul de ceara este foarte usor si comod de utilizat. In el se introduce un cartus de 100ml, cu orice tip de ceara de unica folosinta doriti, se lasa la incalzit perioada recomandata de 20min, timp in care ceara devine perfect lichida si optima pentru aplicare.

Ceara se aplica in sensul de crestere al firului de par, prin apasare discreta. Ceara se extrage impreuna cu pilozitatea cu ajutorul hartiei speciale de epilat.

Incalzitorul mono pentru ceara de unica folosinta este benefic prin faptul ca are dimensiuni reduse, si poate fi depozitat orinde, de asemenea poate fi luat in orice voiaj pentru ca se strecoara cu usurinta printre bagajele oricarei doamne.

Incalzitorul vine insotit de cablu de alimentare, si stand pentru asezarea lui in siguranta in pozitie verticala, de asemenea este prevazut cu vizor pentru nivelul de ceara din cartus.

Incalzitorul este fabricat in Italia si are puterea de 30WATT

Produs profesional fabricat in Italia.

Termen de garantie 12 luni

Recenzii

20 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania