close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Reduceri! Electrod galvanoderm cod 34 Mărește

Electrod galvanoderm cod 34

-15%

34

Radium

Produs nou

74,80 Lei

88,00 Lei

Electrod galvanoderm cod 34

Detalii

Atentie: Putine produse pe stoc!

Informații

Electrod galvanoderm cod 34

Functiile IONODERM SI GALVANODERM pentru tratamente faciale.

Este folosit pentru a usura patrunderea produselor cosmetice in piele si pentru a face tratamente faciale de curațare profunda .

 Datorita miscarii ionilor negativi si pozitivi,tratamentul galvanic ajuta la tranferul substantelor nutritive in piele si eliminarea impuritatilor din piele.

 Transferul de substante nutritive consta in penetrarea adanca in piele a substantelor solubile in apa, astfel furnizand nutritie directa pielii.

Prin eliminarea impuritatilor si introducerea de solutie alcalina, se inmoaie stratul cornos, se descompun grasimile si se intensifica secretia, dar totodata se elimina si ionii de metal. Ionii electronici de la electrodul pozitiv ajuta la transferul solutiei acidice in piele, fortifica tesuturile pielii si diminueaza circulatia sangelui.

Este folosit in principal dupa tratamentele cosmetice pentru atenuarea rosetii pielii si pentru evitarea inflamarii acesteia.

Ionii electronici de la electrodul negativ ajuta la transferul solutiei alcaline in piele, inmoaie tesuturile pielii si intensifica circulatia sangelui.

Este folosit in principal pe pielea varstnica si grasa.

30 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania