close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Clipsuri frizerie metal 9cm

2483

Total Pro Beauty

Produs nou

12,80 Lei

Clipsuri frizerie metal 9cm

Detalii

Produs indisponibil momentan. Introdu email sa te anuntam cand revine!

Informații

Clipsuri frizerie metal 9cm

Material durabil: aceste Clipsuri frizeri sunt realizate din metal de bună calitate, cu o suprafață netedă; Foarte rezistente la actiunea substantelor chimice, permițându-vă să le folosiți pentru o perioadă lungă de timp

Dimensiune: fiecare clips este de aproximativ 9cm / 3,5 inci lungime, lățime 1cm / 0,4 țoli și 1,5cm / 0,6 țoli înălțime, dimensiune comună pentru a satisface nevoile dvs.

Clip design: designul unic convex este bun pentru a ține părul în siguranță fără a aluneca. Partea inferioară este subțire, dar puternică, este bine să se secționeze zonele de precizie ale scalpului

Performanță bună: aceste clipsuri de frizerie nu au dinți, pot funcționa bine fără a zgâria părul, potrivite pentru a crea bucle sau coafuri

Ușor de folosit: tot părul este fixat în cleme și oferă suficient timp pentru a se usca și pieptena; Apoi, scoateți fiecare clips și pieptanați ușor buclele cu un pieptene pentru a obține un aspect plin de farmec.

 

Calitate bună:

Aceste cleme de cuie sunt fabricate din aluminiu anodizat cu suprafață netedă; Ele sunt rezistente la rugină și materialul lor bun permite o aplicare pe termen lung.

 

Lungime adecvată:

Fiecare clips este curbat si are o lungime potrivită pentru salon și aplicații la domiciliu, ideal pentru femei și fete pentru a realiza coafuri speciale.

 

Design unic:

Tabla de metal de pe fund este subțire, dar puternică, iar forma capului permite cleștilor să alunece ușor prin păr; Iar designul exclusiv convex este bun pentru a ține părul în siguranță fără a aluneca.

 

1. Bucle mijlocii: este mai bine să țineți o secțiune de păr de 1,5cm.

2. Bucle mari: este mai bine să faceți o secțiune mai mare a părului.

3. Ușorinta in realizarea buclelor

4. Când tot părul este fixat în cleme, trebuie să acordați suficient timp părului să se usuce. Apoi, scoateți fiecare clips și pieptanați ușor buclele cu un pieptene pentru a obține un aspect plin de farmec.

 

Ușor de folosit:

1. Stil: Puteți separa părul cu clipsurile de frizerie atunci când utilizați unelte fierbinți, cum ar fi placa sau ondulatorul.

2. Realizarea buclelor retro: udati mai intai parul iar cand este semi-umed, folositi un pieptene pentru a crea o parte laterala profunda.

 

Material: aluminiu anodizat

Culoare: argintiu

Dimensiuni: aprox. 1 x 9 cm / 0,4 x 3,5 țoli

Cantitate: 12 buc

30 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania