close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Uscator Dyson Supersonic

-20%

DYS003

Dyson Airblade

Produs nou

1 992,00 Lei

2 490,00 Lei

Uscator Dyson Supersonic

Detalii

Produs indisponibil momentan. Introdu email sa te anuntam cand revine!

Informații

Uscator Dyson Supersonic

Uscator Dyson Supersonic HD01 Fuchsia
Protectie la supra-incalzire incorporata, pentru a asigura o stalucire naturala.
Spre deosebire de toate celelalte aparate destinate, Dyson Supersonic™ masoara si regleaza automat temperatura de cca. 20 de ori pe secunda. Aceasta previne situatiile de supra-incalzire extrema si protejeaza stralucirea naturala a parului.


Uscare Rapida. Control perfect asupra coafurii.
Tehnologia Air Multiplier™ amplifica volumul de aer absorbit de pana la 3 ori, generand un debit de pana la 41 L pe secunda. Un jet de aer concentrat, pentru a permite o uscare rapida simultan cu un control perfect asupra coafurii.


Proiectat pentru un echilibru perfect
Cele mai multe uscatoare de par au centrul de greutate de-balansat catre partea superioara, unde este amplasat motorul si termostatul. Spre deosebire de toate celelalte produse, Dyson SupersonicTM este proiectat cu motorul amplasat la interiorul manerului, ceea ce ii confera un centru de greutate stabil si o senzatie de echilibru de neegalat atunci cand este tinut in mana.

Uscare naturala, accelerata
Duza Dyson Diffuser este proiectata pentru a dispersa aerul intr-un mod uniform in jurul fiecarei bucle de par. Imita uscarea naturala si reduce efectul de strangere, pentru o definitie imbunatatita

Flux de aer dirijat exact acolo unde este nevoie
Duza de concentrare a aerului Dyson Styling produce un effect de “lama de aer” cu un debit rapid, perfect pentru styling. Si datorita efectului de concentrare a aerului, se poate lucre cate o sectiune a coafurii, independent de celelalte parti.

Motorul digital Dyson V9
Motorul digital Dyson V9 este cel mai rapid dintre cele pe care Dyson le-a creat vreodata. Amplasat de o maniera unica, la interiorul manerului, acesta se roteste in medie de pana la 6 ori mai rapid decat orice alt motor de uscator de par, la o frecventa imperceptibila auzului uman, cantarind insa doar pana la o treime din masa celorlalte motoare.1 Taiate intr-o toleranta de doar 15 microni, cele 13 lame ale turbine genereaza o presiune de pana la 3.5kPa of pressure, impingand catre amplificatorul de aer cate 13 litri de aer in fiecare secunda

Termostat casetat in sticla
Masoara temperature de 20 ori pe secunda si o comunica direct catre microprocessor.

Parul deteriorat nu mai reflecta lumina, iar aceasta ii rapeste tot farmecul
Cand parul este expus la temperature extreme, chiar sip e durate de timp scurte, pe suprafata firelor se formeaza pori. Din acesti pori, lumina se reflecta haotic, in toate directiile. Prin aceasta, parul isi pierde efectul de stralucire atunci cand este expus la lumina.

Parul care este mai putin deteriorat are o capacitate mai buna de a reflect alumina, aceasta oferindu-i stralucire.
Uscatorul de par Dyson Supersonic™ foloseste un sistem de control inteligent pentru a mentine o temperature optima si pentru a preveni situatiile de supra-incalzire accidentale. Parul mai putin deteriorat reflecta lumina pe o directie coerenta, aceasta oferindu-i un aspect stralucitor.

Ansamblu care reduce vibratiile
Montajul pe un support de cauciuc reduce semnificativ vibratiile amplasat la interiorul manerului, reducand transferul de zgomot dintre motor si carcasa.

Tip utilizare Profesional
Trepte de viteza 3
Trepte temperatura 4

Accesorii in pachet: difuzor, concentrator
Putere 1600W
Volum de aer : 41 litri pe secunda
Cablu de 2,7 m lungime pentru utilizare profesionala.
Greutate 0.63
Dimensiuni 377 x 260 x 97mm

15 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania