close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Spatula cuticule dubla

DF067

Total Pro Beauty

Produs nou

9,00 Lei

Spatula cuticule dubla

2 capete, unul ascutit si unul lat

Ideala pentru inalturarea cuticulelor in siguranta si pregatirea lor pentru a fi inlaturate

Detalii

Produs indisponibil momentan. Introdu email sa te anuntam cand revine!

Informații

Spatula cuticule dubla

Spatula cuticule dubla este ideala pentru distantarea si inlaturarea cuticulelor pentru o manichiura perfecta. Spatula cuticule dubla este din otel inoxidabil si se poate steriliza la pupinel sau autoclav

Cele doua varfuri sunt: unul ascutit in forma de sageata si unul pe profil patrat. Varful ascutit ajuta la introducerea spatulei intre unghie si cuticula, permitand spatulei sa inlature cuticula pe toata lungimea si la acelasi nivel.

Varful patrat permite distantarea cuticulei de unghie pentru ca ulterior sa fie inlaturata fie chimic fie mecanic. Inlaturarea cuticulei tine de metoda de lucru a fiecaruia, de instrumentar si de solutia care da cele mai bune rezultate.

Spatula cuticule dubla este realizata dintr-un otel inoxidabil foarte rezistent la actiunea chimica, mecanica sau tratamentele termice in vederea sterilziarii. Astfel se poate steriliza cu biocide, pupinel sau autoclav dar si in sterilizatorul cu cuart.

ATENTIE! Produsul este foarte ascutit! A nu se lasa la indemana copiilor, nu este o jucarie, nu se recomanda folosirea in alte scopuri decat cele pentru care a fost realizat.

 

19 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania