close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Reduceri! Foarfeca de tuns JAGUAR PRE STYLE ERGO 5.5 Mărește

Foarfeca de tuns JAGUAR PRE STYLE ERGO 5.5

JA82255

Jaguar Solingen

Produs nou

244,00 Lei

Foarfece de tuns parul - model JAGUAR PRE STYLE ERGO 5.5. Dimensiune foarfece: 14cm

Disponibil si marimea 6.

Detalii

Atentie: Putine produse pe stoc!

Informații

Foarfeca de tuns JAGUAR PRE STYLE ERGO 5.5

Foarfece de tuns parul de uz profesional

Foarfecele de tuns Jaguar sunt recunoscute pentru standardele inalte de caliate, fiind un produs cautat de foarte multi specialisti din domeniul frizeriei, coafurii si hair styling-ului.

 

Ca in orice domeniu si in frizerie, pentru a obtine rezultate optime este nevoie, pe langa dexteritatea si priceperea personalului, de ustensile de calitate.
Si cum foarfecele de tuns sunt instrumente indispensabile, nelipsite din dotarile saloanelor de frizerie, ele trebuie sa fie unele de calitate superioara.
O brand foarte cunoscut si apreciat pentru standardele de calitate este brandul Jaguar.
Foarfeca de tuns jaguar pre style ergo 5.5 pe care o puteti gasi in magazinul nostru este un produs cautat de foarte multi specialisti din domeniul frizeriei, coafurii si hair styling-ului.

 

Prevazuta cu menere ergonomice, foarfeca de tuns Jaguar 5.5 permite lucrul relaxat fara a exista riscul disconfortului degetelor in cazul folosirii prelungite.
Marimea 5.5 este cea mai uzuala si usor de manevrat, astfel ca aceasta foarfeca poate fi folosita cu incredere atat de incepatori, cat si de stilistii cu experienta.
Foarfeca de tuns Jaguar pre style ergo 5.5 este una dintre cele mai folosite si datorita calitatii superioare si a pretului accepatbil.
Fiind o foarfeca cu autoascutire, ea este perfecta pentru orice tunsoare pretentioasa unde atentia la detalii este obligatorie.
Marime 5.5.
Dimensiuni: 5.5'' – 14 cm
In magazinul nostru puteti gasi si alte tipuri si numere de foarfece Jaguar pentru tuns si filat deoarece incercam sa facem fata tuturor cerintelor si preferintelor dumneavoastra.

24 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania