close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Decantor ceara traditionala pt epilat 4 kg

-6%

FS04KG

Total Pro Beauty

Produs nou

682,44 Lei

726,00 Lei

Decantor ceara traditionala pt epilat 4 kg TPB.RO

Model cu termostat de ultima ora si incalzire pana la 120 grade Celsius

Detalii

Produs indisponibil momentan. Introdu email sa te anuntam cand revine!

Informații

Decantor ceara traditionala pt epilat 4 kg TPB.RO

Dimensiuni 300 x 280 x 200 mm

Utilizare: aparate electrice de joasa tensiune pentru epilat cu ceara fierbinte refolosibila

Temperatura maxima 120Grade Celsius

ATENTIE!

Pentru evitarea raspandirii hepatitei B si C, papiloma virusului uman HPV, HPV2, HPV4, infectii bacteriene, stafilococi, streptococi, recomandam a nu se folosi aceeasi ceara la mai multe persoane.DESCRIERE: compus dintr-o carcasa de metal vopsit epoxi-poliester, care incorporeaza tava de aluminiu in partea de sus in cazul in care doriti sa introduceti un recipient folosit pentru a topi ceara, rezistenta foarte inalta, ontrolat de un termostat.

Decantor profesional pentru ceara traditionala cu o singura cuva, cu capacitatea de 4Kg.

Decantorul este fabricat in Spania, dupa inalte standarde ale industriei cosmetice. Carcasa este de culoare alba, dintr-un metal foarte rezistent vopsit epoxi-poliester. In partea de sus decantorul are un capac de alumiuniu pentru pastrare si depozitare in conditi de maxima igiena.

Cuva este fabricata din aluminiu, decantorul este prevazut de asemenea si cu o sita de otel perforat foarte fin pentru decantarea perfecta a cerii.

Decantorul incalzeste ceara pana la 120°c (temperatura optima de topire si purificare a cerii). Cablul de alimentare este facut din silicon si fibra de sticla pentru elasticitate si rezistenta sporita.

Decanorul este foarte usor de utilizat, acesta se aseaza pe o unitate fixa sau mobila si se conecteaza la priza. Dupa instalare se introduc in cuva, lasand si sita in interior, bucati sau discuri de ceara. Decantorul se seteaza la temperatura de 120°c, dupa ce ceara devine perfect lichida, setati butonul de temperatura la pozitia de 60-90°c, aceasta este temperatura optima pentru pastrarea cerii pe timpul utilizarii.

Dupa terminarea procesului de utilizare decantorul se seteaza din nou la temperatura de 120°c pentru a curata ceara. Dupa ce ceara a devenit din nou perfect lichida, se trage sita in sus. Dupa ce a fost scoasa din decantor, cu ajutorul unei solutii speciale sita se curata de ceara si de pilozitatea extrasa din decantor.

Dupa acest proces sita se introduce inapoi in decantor iar procesul se repeta.

Acest decantor este in conformitate cu urmatoarele legi Europene:

  • Regulamentul de joasa tensiune
  • Regulamentele 208/2005, reciclarea electrice
  • Regulamentele CE

 

Decantor ceara traditionala 10KG

Decantor profesional pentru ceara traditionala cu doua cuve, cu capacitatea de 10Kg.

Decantorul este fabricat in Spania, dupa inalte standarde ale industriei cosmetice. Carcasa este de culoare alba, dintr-un metal foarte rezistent vopsit epoxi-poliester. In partea de sus decantorul are doua capace de alumiuniu pentru pastrare si depozitare in conditi de maxima igiena.

Cuvele sunt fabricate din aluminiu, sunt comunicante si decanteaza perfect ceara, astfel poate fi utilizat oricat de mult este necesar fara intrerupere.

Decantorul incalzeste ceara pana la 120°c (temperatura optima de topire si purificare a cerii). Cablul de alimentare este facut din silicon si fibra de sticla pentru elasticitate si rezistenta sporita.

Decanorul este foarte usor de utilizat, acesta se aseaza pe o unitate fixa sau mobila si se conecteaza la priza. Dupa instalare se introduc in cuva de sus, bucati sau discuri de ceara. Decantorul se seteaza la temperatura de 120°c, dupa ce ceara devine perfect lichida, setati butonul de temperatura la pozitia de 60-90°c, aceasta este temperatura optima pentru pastrarea cerii pe timpul utilizarii.

Acest decantor este in conformitate cu urmatoarele legi Europene.

 

Sita are gaurile cu diametru de 0.8 mm

Cuve din aluminiu

Rezistenta "M"are 450 W. 220V. 150 x 150 mm

Termostat bimetalic 0-120 ° C.

Conectaţi împământare Shuko

Cablul de alimentare facut din cablu 0 '75mm silicon si fibra de sticla pentru elasticitate si rezistenta sporita.


REGLEMENTARE Acest dispozitiv este in conformitate cu urmatoarele legi Europene:.

Regulamentele de joasa tensiune
Regulamentele 208/2005, reciclarea electrice
Regulamentele CE

Acest produs nu se poate returna daca s-a pus ceara in el.

Recenzii

14 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania