close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Folie strech impachetari 50cm

-10%

NOV-01

Total Pro Beauty

Produs nou

21,60 Lei

24,00 Lei

Folie strech impachetari 50cm

Latime: 500mm Gramaj: 1.2 kg net 
Grosime: 23 microni 
Tub: 300G 
Culori disponibile: Transparenta

Lungime: aproximativ 130m

Detalii

Produs indisponibil momentan. Introdu email sa te anuntam cand revine!

Informații

Folie strech impachetari 50cm

Folie strech impachetari 50cm

Lungime: aproximativ 130m

Latime: 500MM Gramaj: 1.2 kg net
Grosime: 23 microni
Tub: 300G
Culori disponibile: Transparenta

Folia este ideala pentru tratamente cosmetice si impachetari cu orice ce fel de preparate cosmetice ( creme, uleiuri, geluri si amestecuri benefice pielii).

Produsul este unul absolut necesar in marea majoritate a tramatemtelor si proceselor cosmetice deoarece fara utilizarea foliei procesul este foarte lent si in unele cazuri inexistent.

Folosirea foliei strech pentru impachetari ajuta la intensificarea tratamentelor anticelulitice, cu orice fel de substante sau creme. Intensifica de pana la 10 ori termosudatia, etanseaza perfect pielea in cazul aplicarii de creme active sau namol. De asemenea folia poate fi folosita cu rezultate maxime si in procesele sportive, folosita cu regularitate in sedintele de sauna, aplifica efectul si senzatia pana la extrem. Astfel rezultatele vor fi maxime, considerabil mai rapide.

Folie strech impachetari 50cm este foarte rezistenta si de asemenea foarte flexibila astfel, este foarte usor de utilizat si de manevrat. Folia se aplica foarte usor, dupa aplicarea tratamentelor si a cremelor, folia se aplica deasupra cat mai strans posibil si cat mai apropiate foliile intre ele, se lasa substantele sa actioneze iar apoi se extrage de pe piele. in cazul exercitiilor fizice si a saunei folia poate fi aplicata si pe pielea curata, pe sub textile dar si dupa aplicare cremelor termogenice.

30 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania