Aparat ultrasunete (ultrasonic) cu doua capete

-15%

F-702

Total Pro Beauty

Produs nou

397,80 Lei

468,00 Lei

Aparat ultrasunete (ultrasonic) cu doua capete

Detalii

Informații

Aparat ultrasunete (ultrasonic) cu doua capete

Aparat cu ultrasunete profesional compact a fost special creata de profesionistii in domeniu pentru imbunatatirea tratamentelor profesionale in cabinetele cosmetice. Multitudinea de functii ofera utilizatorului tot cea ce este necesar in tratamentele faciale.
Aparat cu ultrasunete profesional compact este alegerea ideala pentru cei care doresc un aparat cu ultrasunete care sa acopere toate necesitatile unui salon de cosmetica profesional.
Aparat cu ultrasunete profesional compact este un echipament revolutionar de ultima generatie pentru tratamente antirid si tratamente faciale profesionale.
 Ultrasunet cu 2 pistoale de tratament
Tratamentul cu ultrasunete este destinat in special tratamentelor corporale legate de:
atenuarea nodulilor anticelulitici si reconturarea adipozitatilor localizate, obtinute prin actiunea mecano-termica ce le dizolva si le face mult mai usor de eliminat din organism, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme si lotiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, pentru fermitate sau anti vergeturi, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii.

De asemenea, ultrasunetele sunt folosite in tratamentele faciale pentru ochi si contur facial, lifting facial, anticearcan, depigmentare, prin eliminarea acumularilor de melanina.
Ultrasunetele permit introducerea profund in straturile pielii a substantelor active, indiferent de prezentarea lor (creme, fluide , geluri, seruri), fiind o metoda fara contraindicatii.

Ultrasunetele creaza micro-vibratii invizibile, localizate profund in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime calcifiate.

Undele ultrasonice vibreaza de un milion de ori pe secunda, ducand la efecte de curatare a grasimilor si de incalzire. tratamentele cu ultrasunete simuleaza efectul unei diete, prin topirea grasimilor si eliminarea acestora din organism.

Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre 4 si 5 cm sub piele, creand acelasi efect ca cel al unei diete. Efectul similar unei diete este dat de arderea grasimilor subcutanate cu energie cinetica ce utilizeaza micro-vibratii.

tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fund, coapse, brate, barbie, etc.
Beneficiile tratamentelor cu Ultrasunete.
Tratamentul cu ultrasunete ajuta la dispersarea grasimilor, la tratarea acneei, avand urmatoarele actiuni si efecte:
-Presiune acustica cu actiune mecanica: emisia sonora creeaza o alternare de presiune si depresiune asupra pielii, realizand un micro masaj.
-Exfolierea neagresiva – vibratiile sondei cu actiune dezincrustanta producand o descoamare a stratului cornos
-sonoforeza, presiune acustica directa exercitata de undele acustice care traverseaza gelurile bioactive, vehiculand moleculele active din produsele folosite; produsele aplicate aproape ca se vor evapora sub actiunea ultrasunetelor.
-Efect defibrozant pentru tratarea ridurilor si vergeturilor.
-Efect de stimulare metabolica – actiunea energiei sonore are un rol important asupra activarii metabolismului celular, a activarii de fibroblasti necesari producerii de colagen. Prin actiunea termica, activeaza micro-circulatia,iar presiunea acustica provoaca o vaso-dilatatie a retelei microcirculatiei cutanate.
-stimuleaza eliberarea toxinelor din celule si transferarea lor in sistemul limfatic.
-Micsoreaza timpul de vindecare in cazul fracturilor osoase.
Aparatul cumparat este facut numai pentru utilizatorii profesionisti. Pentru utilizare este necesara o calificare profesionala în cosmetica.
Folosirea de catre alti utilizatori este strict interzisa. Din instructiunile de folosire se poate învata usor utilizarea corecta a aparatului, dar nu înlocuieste calificarea. Pentru folosirea incorecta a aparatului, si problemele rezultate din aceasta, nu ne asumam responsabilitatea.
Pentru orice nelamurire apelati la serviciul clienti.

Tratamentul cu ultrasunete
Modul de formare a ultrasunetului a fost descoperit de familia Curie în anul 1880. In medicina a fost aplicata cu scop terapeutic din anul 1940. Mai tarziu a fost folosit si se foloseste si astazi în diagnosticare ca de exemplu: obstetrica, chirurgie, medicina interna. Ultrasunetul este o oscilare a undelor sonore ce nu pot fi percepute de urechile noastre ( 800.000 - 1.000.000 oscilatii pe secunda). aceste oscilatii împing, lovesc substanta activa pe care o dorim sa fie introdusa in epiderma. În cosmetica se foloseste pentru introducerea substantelor active în epiderma. Mareste absorbtia în piele a uleiurilor, grasimilor, vitaminelor solubile în grasimi. Efectul asupra organismului: cand capul pistolului intra în contact cu zona de tratare, partile de tesut datorita undelor încep o miscare producand caldura. Cele doua reactii pornite simultan, caldura si micromasajul au efect pozitiv asupra metabolismului, regleaza alimentarea cu materie si afluxul de limfa. Oscilatia fina are efect si asupra nervilor din piele, relaxand si calmand.

Efectele ultrasunetului:
efect termic
efect mecanic
efect bilogic

Regim continuu si modulat:
In timpul tratamentului caldura produsa are efect asupra metabolismului, alimentarea cu materie si oxigen. Exista însa cazuri cand caldura este un efect nedorit. De exemplu la tratarea pielii fetei cu acnee. In cazul metalelor implantate în piele, acestea se încalzesc din cauza ultrasunetelor (regim continuu). Însa la aparatele ultrasunet moderne exista o tehnologie cu impuls sau regim modulat. În acest caz valurile de ultrasunet continuu sunt întrerupte pe o perioada scurta de timp si se repeta cu o fregventa bine calculata. asa pielea are destul timp sa se raceasca la temperatura originala. La aparatul EEF-702 puteti alege din 3 feluri de regim modulat.
Valoarea de modulatie 100% continuu a aparatului o folosim numai la mobilizarea grasimii.
Pistoale de tratament pe fata si corp.
aparatul are 2 pistoale de tratament. Capul mic pentru riduri mai adanci. Cu suprafata mica a acestuia pot fi tratate parti ca nasul si împrejurimile nasului. Cu pistolul mare se poate trata o suprafata mai mare, precum obrazul, sau pe corp, unde il folosim pentru tratarea corpului cu o energie mare si intensiva.

Masurarea timpului de tratament
Pentru succesul tratamentului cu aparatul ultrasunet este foarte importanta cantitatea dozei folosite si alegerea lungimii tratamentului. Pentru tratamentul fetei timpul minim recomandat este între 5-8 minute, pentru corp între 8-12 minute. Cu temporizatorul putem sa realizam reglarea timpului. Dupa reglare temporizatorul începe sa numere automat înapoi, si la sfarsit semnalizeaza cu un sunet si se opreste.
Indicatii:
Este potrivit pentru piele deshidratata, pentru aplicarea substantelor antirid.
Formarea siluetei, tratarea celulitei.
Ultrasunetul este un mod foarte eficace pentru tratarea celulitei. substantele mobilizatoare de grasimi si substantele care ajuta la hiperemie datorita Us se absorb 100%, ajuta la afluxul de limfa. Ultrasunetele cresc efectul de curatare a toxinelor datorita metabolismului si a fluxului de limfa, astfel putem lupta eficient împotriva depunerilor nedorite de grasimi.

Contradictii:
Folosirea aparatului cu ultrasunete este interzisa in urmatoarele cazuri :
Tumori
Sarcina
Purtatorare de Pace Maker
Pe urechi si in zona ochilor pe pleoape
Dupa infarct
Inflamatii la cavitatea bucala
Boli venoase
Hemoragie sau predispunerea la hemoragie
Problemelor osoase
Metalelor implantate în corp (membrelor prinse)
 
Caracteristici:
aparat electronic de infrumusetare pt. saloane
pentru tratament fata si corp
2 pistoale de tratament cu ultrasunet
putere: 25W
performanta ultrasunetelor: 0 - 2,4W / cm2
frecventa de functionare: 50/60 Hz
frecventa ultrasunetelor: 1,5 - 2,2 MHz
reglaj digital al timpului de tratament
dimensiune mica
ultrasunet continuu si modulat (modulatie 25%, 50%, 100%)
 
Accesorii:
Cap de tratare mic 1 bucata
Cap de tratare mare 1 bucata
Cablu de retea 1 bucata
La sfarsitul duratei de viata al produsului nu aruncati produsul împreuna cu deseurile
menajere.
Predati produsul la una din centrele de colectare autorizate, astfel unele componente vor fi refolosite.
Dimensiune: 37x27.5x15.5 cm

Pachetul contine:
Manual tehnic
Garantie 
Termenul de garantie este de 12 luni. Garantia este valabila numai cu act legal de cumparare (factura+chitanta sau bon fiscal). Nu este valabila garantia în cazul in care defectele de functionare provin din folosirea gresita, reconstruirea, depozitarea incorecta a aparatului, sau alte pagube aparute din vina posesorului.
  
Total Pro Beauty este distribuitor autorizat pentru produse cosmetice profesionale
Va garantam ca toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru sunt originale!
Declaratie de conformitate Total Pro Beauty
* Pozele sunt cu titlu de prezentare

Recenzii

26 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania