Ceara epilat traditionala discuri 1kg Aloe

CER2159

Unica folosinta Roial

Produs nou

41,00 Lei

Ceara epilat traditionala Elastica discuri 1kg Aloe Vera

Detalii

Produs indisponibil momentan. Introdu email sa te anuntam cand revine!

Informații

Ceara epilat traditionala refolosibila sub forma de discuri cu aloe vera

Prezentare: punga sigilata continand 1 kg de dischete de ceara refolosibila

Ceara epilat traditionala azulena ambalaj de 1kg. Ceara de epilat este fabricata dupa o reteta benefica oricarui tip de piele, ceara foarte rezistenta refolosdibila. Aceasta este o noua formula cu extract natural de miere de albine, ceara vine in forma de discuri, asfel facand foarte usoara manipularea ei.

Aceasta este unul dintre cele mai utilizate produse de catre cosmeticiene in cazul tuturor tipurilor de ten foarte sensibil cu tenta de iritare masiva post epilare. Ceara este foarte maleabila si foarte calitativa. De asemenea este foarte usor de utilizat.

Ceara se aplica pe piele cu ajutorul spatulelor de cosmetica, dupa ce este testata sa ajunga la o temperatura suportabila. Ceara se incalzeste timp de cca 20 minute in incalzitoarele si decantoarele speciale pentru ceara traditionala. Se recomanda aplicarea cerii in sensul de crestere al firului de par, ca mai apoi extragerea impreuna cu pilozitatea sa se faca in sensul opus cresterii firului de par. Nerespectand aceste lucruri riscati sa provocati arsuri considerabile, iar extragerea cerii in directii si modalitati gresite poate sa duca la vanatai si rani serioase.

Dupa epilare se recomanda masarea pielii cu uleiuri speciale, deoarece toti porii sunt deschisi iar pielea foarte inflamata. Uleiul se recomanda pentru calmarea pielii, relaxarea persoanei dar si curatare cu mare usurinta a rezidurilor de ceara ramase pe suprafata pielii.

Produs fabricat in ITALIA, Roial!

Recenzii

27 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania