Siguranta in folosirea aparatelor de Epilare Definitiva

Siguranta in folosirea aparatelor de Epilare Definitiva
Siguranta in folosirea aparatelor de Epilare Definitiva
Silkn Glide un aparat de epilare definitiva eficient

Siguranta in folosirea aparatelor de Epilare Definitiva

Siguranţa se află pe primul loc atunci când este vorba de aparatele de epilare definitiva Silk’n™ .

Tehnologie HPL™ aparatelor de epilare definitiva Silk’n – Siguranţă crescută la un nivel mai scăzut de energie

Tehnologia Home Pulsed Light™ are capacitatea de a realiza îndepărtarea părului pe termen lung la o fracţiune a nivelului de energie utilizată în alte echipamente de îndepărtare a părului bazate pe impulsuri luminoase.

Nivelul scăzut de energie utilizat de aparatele de epilare definitiva Silk’n™ reduce potenţialul acestuia de a provoca daune sau complicaţii şi contribuie la siguranţa dvs generală.

Aparatele de epilare definitiva Silk’n™ vă protejează pielea

Siguranta in folosirea aparatelor de Epilare Definitiva. De ce este important pentru noi?

Îndepărtarea părului bazată pe impulsuri luminoase nu este adecvată pentru persoanele cu pielea de culoare naturală închisă sau cu pielea bronzată. Aparatele de epilare definitiva Silk’n™ conţin un senzor incorporat SKIN COLOR SENSOR de detectare a culorii pielii, destinat să măsoare nuanţa suprafeţei pielii şi permite aplicarea numai pe o piele de o culoare adecvată. Această caracteristică unică de siguranţă nu vă va permite să trataţi zonele în care pielea este prea închisă la culoare sau prea bronzată.

În plus, SUPRAFAȚA DE TRATAMENT de 3 pana la 6 cm², prin care sunt emise impulsurile de lumină, este încorporată în aparat. În acest fel, Aparatele SILK’N™ vă protejează pielea, prin evitarea contactului direct cu SUPRAFAȚA DE TRATAMENT.

Aparatele de epilare definitiva Silk’n™ vă protejează ochii

Aparatele de epilare definitiva Silk’n™ sunt prevăzute cu o funcţie integrată de siguranţă pentru protejarea ochilor. Aparatul a fost conceput astfel încât impulsurile de lumină să nu poată fi emise atunci când SUPRAFAȚA DE TRATAMENT nu se află în contact cu pielea. Grație funcţiei de siguranţă, tratamentul poate fi efectuat doar atunci când SUPRAFAȚA DE TRATAMENT se află în contact cu pielea.

CONTRAINDICATII IN FOLOSIREA EPILATOARELOR CU LUMINA PULSATA

Siguranta in folosirea aparatelor de Epilare Definitiva – A se citi înaintea utilizării!

Aparatele de epilare definitiva Silk’n™ nu sunt destinate pentru oricine. Citiţi şi luaţi în considerare informaţiile cuprinse în secţiunile următoare înaintea utilizării. Pentru informaţii suplimentare şi consiliere personală, puteţi vizita categoria de Aparate Epilare Definitiva.

La anumite persoane, epilarea cu laser sau cu surse cu impulsuri luminoase poate avea ca rezultat o crestere mai accentuata a parului în zonele tratate. Conform datelor disponibile în acest moment, femeile mediteraneene, cele din Orientul Mijlociu, si cele din Asia de Sud, la care tratamentul a fost aplicat pe fata si pe gat, reprezinta grupurile cu cel mai inalt nivel de risc.

Siguranta in folosirea aparatelor de Epilare Definitiva
AvertismentRezultate posibileTip de siguranta
Nu utilizaţi aparatele de epilare definitiva Silk’n™ pe o piele cu pigmentaţie închisă.
Consultaţi diagrama nuanţelor pielii şi părului de pe ambalaj
Tratarea pielii de culoare închisă cu epilatorul IPL poate avea reacţii adverse, cu efecte precum înroşirea pielii şi senzaţii neplăcute pe pieleUn senzor unic de identificare a culorii (SKIN COLOR SENSOR) este încorporat în epilatorul IPL pentru a măsura culoarea pielii tratate la începutul fiecărei sesiuni şi uneori în timpul sesiunii de tratament. SKIN COLOR SENSOR este destinat să asigure faptul că impulsurile vor fi emise doar pe o piele de o nuanţă adecvată.
Nu utilizaţi aparatele de epilare definitiva Silk’n™ la nivelurile de energie 2-5 pe o piele bronzată sau imediat după expunerea la soare (inclusiv la aparate de bronzare artificială).
Nu expuneţi la soare zonele tratate.
Tratamentul realizat cu aparatele de epilare definitiva Silk’n™ la nivelurile de energie 2-5 înainte sau după orice expunere la soare poate avea efecte adverse, precum înroșirea pielii şi o senzaţie de disconfort cutanat. Pielea bronzată, în mod special cea care a fost expusă la soare, conţine o cantitate mare de melanină. Acest lucru este valabil pentru toate tipurile și nuanţele de piele, inclusiv cele care nu par să se bronzeze rapid.Prezenţa unei cantităţi mari de melanină expune pielea la un risc mai crescut atunci când este utilizată orice metodă de
îndepărtare a părului pe bază de lumină.
Dacă aparatul nu va fi utilizat la cel mai scăzut nivel de energie, evitaţi expunerea la soare timp de 4 săptămâni înaintea şi 2 săptămâni după începerea tratamentului cu aparatele de epilare definitiva Silk’n™! Expunerea la soare include expunerea directă neprotejată, în mod continuu, la razele soarelui, timp de mai mult de 15 minute, sau expunere neprotejată la lumina difuză a razelor soarelui timp de peste 1 oră în mod continuu. Pentru a proteja pielea recent tratată expusă la lumina soarelui, asiguraţi-o prin aplicarea integrală a unei creme de protecţie solară SPF 30 sau mai mare, timp de 2 săptămâni după fiecare sesiune de epilare. Cel mai scăzut nivel de energie (1) al aparatele de epilare definitiva Silk’n™ este conceput special pentru utilizarea în condiţii de siguranţă după expunerea la soare. Utilizarea aparatele de epilare definitiva Silk’n™ poate fi continuată și după expunerea la soare, dar doar la cel mai scăzut nivel de energie.
Nu utilizaţi niciodată epilatorul IPL în zonele din jurul sau de lângă ochi.Deşi epilatorul IPL poate fi utilizat pentru tratamentul părului facial, trebuie luate măsuri de precauţie suplimentare pentru a evita contactul cu ochii.Aparatele de epilare definitiva Silk’n™ este prevăzut cu o funcţie integrată de siguranţă pentru protejarea ochilor. Aparatul a fost conceput astfel încât impulsurile de lumină să nu poată fi emise atunci când SUPRAFAȚA DE TRATAMENT nu se află în contact cu pielea. Declanșatorul de impulsuri permite efectuarea tratamentului doar atunci când SUPRAFAȚA DE TRATAMENT se află în contact cu pielea.
Nu utilizaţi aparatul pe o piele tatuată sau pe pielea pe care s-a aplicat un machiaj permanent, pe zonele închise la culoare sau pe pete negre (precum pistrui, pete din naştere, aluniţe sau negi) pe mamelon, în zona genitală sau pe buze.Tratarea cu epilatorul IPL a oricărei zone de culoare închisă sau cu pigmentaţie ridicată poate provoca reacţii adverse precum arsuri, pustule şi modificări în culoarea pielii (hiper- sau hipopigmentaţie).Acoperiţi zona cu un material care să nu
absoarbă lumina precum pânză albă sau
bandă medicală albă.
Nu utilizaţi aparatul pe o piele tatuată sau pe pielea pe care s-a aplicat un machiaj permanent, pe zonele închise la culoare sau pe pete negre (precum pistrui, pete din naştere, aluniţe sau negi) pe mamelon, în zona genitală sau pe buze.Tratarea cu epilatorul IPL a oricărei zone de culoare închisă sau cu pigmentaţie ridicată poate provoca reacţii adverse precum arsuri, pustule şi modificări în culoarea pielii (hiper- sau hipopigmentaţie).Acoperiţi zona cu un material care să nu
absoarbă lumina precum pânză albă sau
bandă medicală albă.
Nu utilizaţi aparatul în zone cu eczemă activă, psoriazis, leziuni, răni deschise sau infecţii (stomatite herpetice), în afecţiuni dermatologice anormale provocate de boli de sistem sau metabolice (de exemplu, diabet)Tratamentele pe bază de lumină pot provoca reacţii adverse în zonele deja sensibile.Aşteptaţi ca zona afectată să se vindece
înaintea utilizării epilatorului IPL .
O zonă de tratament unde există o istorie de erupţii de herpes.Tratamentele pe bază de impusuri luminoase pot provoca reacţii adverse în zonele deja sensibileConsultaţi medicul pentru a primi tratament preventiv înaintea utilizării epilatorul IPL
Nu faceţi tratament cu epilatorul IPL dacă sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi.Modificările hormonale apărute în timpul sarcinii pot mări sensibilitatea pielii, accentuând riscul de efecte adverse. 
Nu faceţi tratament în zonele în care intenţionaţi să lăsaţi părul să crească.Rezultatele sunt permanente. 
Toate piesele componente ale epilatorul IPL se vor păstra departe de contactul cu apa! Nu plasaţi sau depozitaţi epilatorul în locuri de unde ar putea cădea, de unde ar putea fi împins sau pus într-o cadă, chiuvetă sau orice alt recipient care să conţină apă.Contactul cu apa poate duce la electrocutare.Nu utilizaţi epilatorul IPL: în timpul băii sau dacă este umed. Scoateţi-l imediat din priză dacă a căzut în apă.
Nu încercaţi să demontaţi sau să reparaţi epilatorul IPLDemontarea epilatorului IPL vă poate expune la contactul cu componente electrice periculoase şi la impulsuri de energie luminoasă, ceea ce poate provoca răniri şi/sau leziuni iremediabile ale ochilor. De asemenea, poate provoca pagube aparatului ducând la anularea garanţiei.Contactaţi Serviciul Clienţi al Silk’n în cazul în care aveţi un aparat deteriorat sau distrus care trebuie reparat.

Evitaţi utilizarea epilatorului IPL în următoarele cazuri:

Dacă aveţi o istorie medicală de formaţiuni de cicatrici cheloide.Consultaţi medicul înainteautilizării epilatorului IPL Silk’n.
dacă suferiţi de o boală asociată cu fotosenzitivitatea precumporphyria (vampirism), erupţie polimorfă la lumină, urticariesolară, lupus, etc.
dacă aveţi o istorie medicală de cancer de piele sau zone cutumori potenţiale maligne ale pielii.
dacă aţi făcut radioterapie sau tratamente chimioterapice înultimele 3 luni.
dacă suferiţi de orice altă afecţiune datorită căreia, dupăpărerea medicului dvs. tratamentul ar fi nesigur.
în cazul în care pielea a fost tratată cu un medicament prescrisde medic în ultimele 6 luni, consultaţi medicul.

Be the first to comment on "Siguranta in folosirea aparatelor de Epilare Definitiva"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*