Tratamente de epilare absolut nedureroase cu Italwax

Tratamente de epilare absolut nedureroase cu Italwax
Tratamente de epilare absolut nedureroase cu Italwax

In cadrul evenimentului de la Cosmoprof Bologna 2022 ne-a fost prezentata epilarea cu ceara elastica pentru barbati prin multiple demonstratii. Acesta este link-ul cu demonstratia epilarii cu ceara Italwax pe Youtube

Tratamente de epilare absolut nedureroase cu Italwax

Ceara sintetica pentru piele sensibila

Compania Italwax este renumita in peste 72 de tari din intreaga lume pentru tratamentele sale de indepartare a parului absolut nedureroase. Atat cosmeticienii profesionisti, cat si persoanele fizice isi pot folosi ceara Italwax, asa cum sa demonstrat in aceste patru zile. Produsul pe care il prezinta in acest videoclip este ceara sintetica, special creata pentru pielea sensibila, numita Purom Farm Edition.

Demonstratia live arata cat de usor si nedureros este procesul de indepartare a parului cu aceasta ceara Italwax. Nu trebuie sa-ti fie frica, asa cum demonstreaza modelul care urmeaza fara probleme tratamentul. Ceara Italwax nu doare, asa cum demonstreaza participantii si modelul in sine.

Piele hidratata si usor rosie

Aceasta ceara indeparteaza firele de par cu bulbul, lasand pielea neteda si hidratata. Nu numai ca indeparteaza eficient parul, dar si pielea nu este iritata. Dupa cum se demonstreaza in videoclip, atat suprafetele mari, cat si cele mici pot fi tratate cu succes cu ceara Italwax. in plus, poate capta chiar si cele mai fine fire de par, oferind un rezultat impecabil.

Interesant este ca multi barbati au participat la demonstratie si au experimentat beneficiile ceara Italwax. Important este ca nu au platit pentru model, ci au participat in mod voluntar pentru a incerca si testa ceara. Rezultatul a fost o epilare aproape nedureroasa, cu pielea hidratata si putin rosie. Participantii au fost multumiti de rezultate si au marturisit eficacitatea ceara Italwax.

Mangaiere finala cu Pure One Barber Edition

Ca ultima faza a tratamentului de indepartare a parului masculin, se aplica Pure One Barber Edition, o pasta care contine extracte de Tea Tree pentru a contracara orice eventuala iritatie a pielii. Acesta este un aspect foarte important, deoarece Italwax nu se limiteaza doar la epilare, ci are grija si de pielea clientilor.

Tratamente de epilare absolut nedureroase cu Italwax
Tratamente de epilare absolut nedureroase cu Italwax

Demonstratie cu voluntari

Participantii la demonstratie au putut vedea singuri cum functioneaza ceara Italwax. in ciuda temerilor initiale, in cele din urma toata lumea a fost multumita de tratament si a remarcat ca ceara nu durea. Rezultatele au fost evidente, cu piele neteda si fara iritatii.

Tratamente de epilare absolut nedureroase cu Italwax
Tratamente de epilare absolut nedureroase cu Italwax

Indepartarea parului masculin

Epilarea barbatilor este un aspect important, iar Italwax ofera produse special pentru pielea sensibila a barbatilor. Ceara Italwax poate fi folosita si pe partea inferioara a bratului si a mainilor pentru a indeparta parul intr-un mod estetic. Aplicarea pudrei cosmetice de talc protejeaza pielea in timpul tratamentului, iar ceara doar indeparteaza parul, fara a irita pielea.

Epilarea bratelor cu Italwax

Demonstratia continua cu epilarea bratului, folosind o ceara sintetica numita Purom. Antrenorul Italwax aplica ceara cu precizie, iar modelul nu simte nicio durere la rupere. Temperatura de topire a cerii Italwax este similara cu cea a pielii, astfel incat tratamentul este aproape nedureros.

Un zambet dupa indepartarea parului

Este interesant de observat modul in care modelul zambeste in timpul procedurii de indepartare a parului. Pielea nu este iritata si nu se observa roseata. Acest lucru demonstreaza eficacitatea cerii Italwax si modul in care este potrivita si pentru barbatii cu piele sensibila.

Tratamente de epilare absolut nedureroase cu Italwax
Tratamente de epilare absolut nedureroase cu Italwax

Pielea neteda fara iritare

Ceara Italwax este extrem de elastica si se adapteaza perfect pielii, oferind rezultate excelente atat pentru indepartarea parului feminin cat si masculin. indeparteaza doar parul fara a ataca pielea, asigurand o indepartare aproape nedureroasa. Este ideal pentru persoanele care doresc o piele fina, fara iritatii.

Incercati ceara Italwax

Daca sunteti interesat sa incercati ceara Italwax, va invitam sa participati la o demonstratie la standul nostru. Nu va faceti griji, ceara Italwax nu doare si va garantam rezultate satisfacatoare. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Be the first to comment on "Tratamente de epilare absolut nedureroase cu Italwax"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*