close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Mantale protectie vopsit

Roial Unica Folosinta

Produs nou

28,40 Lei

Mantale protectie vopsit de unica folosinta din plastic. 50 bucati pe cutie

Detalii

Informații

Mantale protectie vopsit unica folosinta, plastic. 50buc/set. Dimensiune: Lungime (de la gat in jos): 61cm, latime: 84 cm.

Culorile se pot alege in selectorul de culoare si pot fi ALB, ALBASTRU, GALBEN si FUCSIA.

Schimbarea de look ramane o preocupare constanta a femeii moderne iar o schimbare de look evidenta nu se poate face fara schimbarea coafurii si culoarii parului.
O tunsoare cu stil alaturi de culoarea potrivita creeaza intotdeuna impresia de naturalete si pun armonios in valoare personalitatea ta.
Asadar, trebuie sa acordam o atentie deosebita ingrijirii, vopsirii si aranjarii parului daca vrem sa fim mereu atractive.
Foarte important este ca salonul pe care il alegem in acest sens sa ne ofere servicii profesionale in care putem avea incredere.
Pentru a contribui la o relatie de succes intre salonul dumneavoastra si clienti, noi va ofermin spre folosire mantalele de protectie pentru vopsit de unica folosinta.
Aceasta manta a fost conceputa pentru a asigura protectie clientului in timpul vopsirii si coafarii parului, mai ales ca materialul din care este facuta,plasticul, este impermeabil iar vopseaua nu-l poate perfora.
Se evita astfel si contactul direct cu substantele toxice folosite in timpul procesului de vopsire sau coafare a parului.
Usor de utilizat,mantaua de unica folosinta se aplica direct pe umerii clientului inainte de se incepe vopsirea sau coafarea parului.
Mantalele pot fi folosite cu incredere si acasa.
Ca modalitate de amabalare noi vi le oferim in seturi de cate 50 de bucati.

 

Recenzii

30 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania