close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Cearceaf cu elastic pentru pat cosmetica Mărește

Cearceaf cu elastic pentru pat cosmetica

CF003

Roial Unica Folosinta

Produs nou

10,40 Lei

Cearceaf cu elastic de unica folosinta pentru patul de cosmetica

Detalii

Informații

Igiena saloanelor cosmetice se numara printre criteriile esentiale din punctul de vedere al clientului.
De aceea, orice cosmetician care doreste sa ofere clientilor servicii profesionale trebuie sa dispuna de cele mai bune si mai sigure conditii . Totodata trebuie sa se tina cont de activitatile in care folosirea produselor de unica folosinta este obligatorie pentru a se evita contaminarea cu diversi microbi din mediul exterior.
In diverse activitati cosmetice sau medicale in care clientul este obligat sa stea intins pe un pat trebuie sa fie asigurate conditiile optime de igiena, astfel incat clientul sa se simta in siguranta. In acest context, este recomandat sa se foloseasca cearceafuri confortabile de unica folosinta cu un sistem de fixare sigur pentru a nu deveni incomod in timpul folosirii sale.
Cearceaful cu elastic de unica folosinta pe care vi-l recomandam satisface exigentele de protectie igienica pentru client protejand in acelasi timp si patul de cosmetica sau de tratament.
Recomandat in principal pentru uzul in saloanele de infrumusetare, cearceaful de pat de unica folosinta poate fi folosit si in clinicile medicale in timpul consultatiilor, in Spa-uri,in centre de remodelare datorita modului de folosire foarte practic.
Conceput astfel incat sa se poata fixa foarte bine pe patul de tratament, confectionat dintr-un material comod, acest cearceaf este agreat atat de personal cat si de client.

Recenzii

30 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania