close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Cearceaf polietilena pentru impachetari

V0720-10

Total Pro Beauty

Produs nou

21,00 Lei

Cearceaf polietilena pentru impachetari 

Dimensiuni: 1,60m x 2,00m

1 set cu10 bucati

Detalii

Informații

Cearceaf polietilena pentru impachetari 1,60x2,00m 10 bucati

Una dintre optiunile de relaxare si detoxifiere foarte agreate de femei sunt impachetarile facute in diverse scopuri ca de exemplu, reducerea si eliminarea celulitei, slabirea sau remodelarea corporala.
Impachetarile sunt proceduri care urmaresc eliminarea excesului de lichide si toxine din organism, reducerea circumferintei taliei, combaterea celulitei inestetice, eliminarea vergeturilor si chiar a ridurilor.
Centrele in care se practica aceste tratamente trebuie sa dispuna atat de tratamente deosebite dar si de instrumente profesionale pentru aplicarea acestor tratamente.
Pentru ca tratamentele aplicate sa aiba efectele dorite , noi va recomandam cearceaful de polietilena pentru tratament cu impachetari. Acest tip de cearceaf are o rezistenta excelenta, este usor de folosit si este in plus si protector.
In timpul impachetarilor, aceste cearceafuri au si rolul de a mentine caldura necesara obtinerii unor rezultate cat mai bune.
De asemenea, ele izoleaza destul de bine zona pe care sunt aplicate sporind astfel eficacitatea tratamentelor aplicate.
Vidul si caldura care rezulta in urma aplicarii cearceafului din polietilena pe zonele corporale supuse tratamentului accelereaza patrunderea componentelor active in straturile mai profunde ale tesuturilor.
Utilizand aceste cearceafuri din polietilena , veti obtine rezultate vizibile ceeea ce va creste increderea si multumirea clientilor dumneavoastra.
Dimensiunea unui Cearceaf polietilena pentru impachetari este de 1,60x2,00m
Ca forma de ambalare va oferim setul de 10 bucati de cearceaf polietilena pentru tratamentul cu impachetari.

30 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania