close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Papuci de unica folosinta TNT cu talpa EVA

ACC439

Total Pro Beauty

Produs nou

2,60 Lei

Papuci de unica folosinta TNT cu talpa EVA

Talpa EVA are grosimea de 3 mm

Papucii sunt cusuti

Pretul este pe pereche

Detalii

Informații

Papuci de unica folosinta TNT cu talpa EVA de 3mm

In saloanele de cosmetica si de tratamente utilizarea pe cat posibil a produselor de unica folosinta este obligatorie, deoarece, in aceste locuri, conditiile de igiena rebuie sa fie riguros respectate.
Dar, pe langa conditiile de igiena, prin care se prevede indeosebi reducerea la minim a riscului de contaminare cu diverse microorganisme si substante nocive ,trebuie sa se tina cont si de starea de confort a pacientului in timpul cat sta la tratament.
Papucii de unica folosinta pe care noi vi punem la dispozitie sunt conceputi tocmai pentru a satisface cele doua exigente :igiena si confortul.
Confectionati dintrun material netextil acesti papuci sunt puternic absorbanti protejand astfel picioarele de contactul direct cu posibile substante nocive.
In plus, materialul din care sunt confectionati ofera pielii posibilitatea de a respira in voie ceea ce-i face foarte placuti si comozi.
Lejeri si calitativi, acesti Papuci de unica folosinta TNT cu talpa EVA sunt alegerea potrivita pentru fiecare salon care isi doreste sa aiba clienti multumiti de serviciile oferite.
Recomandati in special in saloanele de infrumusetare si de masaj, ei pot fi la fel de bine folositi si in clinicile medicale, la piscine, in hoteluri ,in pensiuni sau chiar acasa.
Papucii TNT pe care noi ii recomandam sa-i folositi sunt ambalati cate 2 de bucati la punga, adica o pereche

30 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania