close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Alfaparf Yellow oxidant 3% 10 volume - 1000ml Mărește

Alfaparf Yellow oxidant 3% 10 volume - 1000ml

16721

Alfaparf Milano

Produs nou

30,00 Lei

Alfaparf Yellow oxidant cremos cu germeni de grau si Ulei Argan - 1000ml

Concentratie 3%, 10 Volume

Detalii

Informații

Oxidant Alfaparf

Yellow 3% 10Volume 1000ml

Oxidantul Yellow, produs profesional, fabricat in Italia.

Oxidantul vine ambalat la flacon de 1l, cantitate sficienta pentru pana la 10 vopsiri.

Yellow este o firma profesionala, cu o larga gama de produse de cea mai buna calitate. Vopsirea parului este unul din ritualurile d baza in ceea ce presupune ingrijirea si mentinerea corecta a parului, indiferent de situatie sau anotimp.

Vopsirea parului este un proces pe cat de simplu la prima vedere pe atat de important si complex pentru structura parului. Din acest motiv trebuie sa investim in cele mai bune produse atunci cand vine vorba despre podoaba capilara, cea mai de pret comoara a oricarei femei.

Oxidantul yellow este fabricat pe baza unei noi formule imbunatatite cu ceara, pentru protectia scalpului si a parului in timpul procesului de colorare. Are o textura cremoasa, cu un parfum placut. Oxidantul este imbunatatit cu stabilizatori pentru a garanta rezultate perfecte precum si procesul de oxidare placut. Datorita formulei din continut procesul de colorare al parului nu mai este incomod si jenant, indiferent de durata, pentru scalp.

Oxidantul de 3% este indicat pentru nuantele de culoare inchisa care nu necesita oxidare puternica, ci coar stabilizare a culorii (nunate negru, saten si roscat foarte inchis). Procentul minim de oxidare nu poate deschide nuanta initiala a parului deloc. Nu este indicat pentru nuantele extreme, nu va avea nici un fel de efect asupra culorii parului (nunantele de blond deschis).

Oxidantul se amestesca cu vopseaua aleasa, aceasta se bune in bolul pentru vopsea, oxidantul se adauga peste vopseaua deja pusa, in cantitate egala cu cea a vopselei. In cazul vopselelor de 100ml pentru un proces corect se vor utiliza 100ml de oxidant.

Oxidantul se amesteca cu vopseaua pana la omogenizare completa, dupa care se aplica dinspre radacini spre varfuri. Pentru a proceda corect, timpul de actionare al vopselei difera de la nuanta la nuanta si il veti gasi in ambalajul tubului de vopsea.

25 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania