Manusi vinil pudrate

Total Pro Beauty

Produs nou

18,50 Lei

Manusi vinil pudrate unica folosinta, transparente,100buc/set

Detalii

Informații

In foarte multe domenii de activitate este recomandata utilizarea manusilor pentru protejarea si reducerea unor riscuri de lezare si infectare a pielii.
Rolul lor este sa impiedice patrunderea in piele atat a diferitelor substante/solutii utilizate in timpul unei zile, cat si a microbilor, mai ales daca exista leziuni minime sau aproape neobservabile pe piele.
Manusile pudrate din vinil de unica folosinta se pot utiliza in multiple domenii de activitate precum: in industria alimentara (fast food, catering,procesarea si manipularea alimentelor), in scop igienic in saloanele de cosmetic a, de masaj, de infrumusetare, de coafura, in timpul consultatiilor in cabinetele medicale,stomatologice,in laboratoare, in diferitele tipuri de terapie, in activitatile casnice de gradinarit,
Vinilul din componenta acestor manusi le recomanda in special persoanelor alergice la latex, dar ele pot fi folosite de toata lumea.
Mulandu-se usor pe maini, ele sunt destul de confortabile si lejere neincomodand in timpul activitatii desfasurate.
In plus aceste manusi transparente si pudrate au proprietati antistatice, sunt rezistente la alcool si grasimi si reduc riscul de leziuni ale pielii, precum si reactiile alergice la diferite substante chimice.
Utilizarea lor mai ales in activitatile medicale confera o protectie suplimentara impotriva bacteriilor si virusilor periculosi.
Marimile de manusi vinil transparente care sunt disponibile in stocul nostru sunt : S, M, L
Ele sunt amabalate 100 buc in cutie

Instructiuni de Securitate:
- A nu se folosi in aplicatii care necesita protectie mecanica sau termica.

Recenzii

7 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania