close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Crema de Masaj Anticelulitica Crema Cell Mărește

Crema de Masaj Anticelulitica Crema Cell

6145

Deliline

Produs nou

53,00 Lei

Crema de Masaj Anticelulitica Crema Cell

Crema de Masaj Anticelulitica 500ml-Deliline - Crema Cell

Detalii

Produs indisponibil momentan. Introdu email sa te anuntam cand revine!

Informații

Crema de Masaj Anticelulitica Crema Cell

Crema Cell

Crema de masaj anticelulitica, fabricata in Italia de firma Deliline.

Produs profesional ce se adreseaza uzului profesional, dar si acasa.

Crema de Masaj Anticelulitica Crema Cell este o emulsie care datorita substantelor active extrase din plante este benefica in lupta inpotriva calulitei si a stratului adipos. 

Masajul cu crema anticelulitica Cell se aplica pe zonele afectate de strat adipos si de celulita, zonele de genul acesta necesita masarea cu substante ce au efect de incalzire pentru rezultate observabile. Aceasta se aplica ulterior masajului cu crema termoactiva Riscaldante. Este tot un produs anticelulitic dar are rolul de a fortifia efectul cremei termoactive si a hidrata pielea pentru a evita uscareasi iritatiile.

Crema de Masaj Anticelulitica Crema Cell trebuie aplicata din abundenta pe zonele respective. Masarea se face insistent si apasat pentru efecte sigure. Dupa cca 15 min de la terminarea masajului anticelulitic cu crema termoactiva Riscaldante, pielea se va inrosii,acesta este momentul cand trebuie aplicata crema anticelulitica Cell. Pentru rezultate maxime respectati cu strictete procesul.Dupa tratamente efectuate in mod regulat se vor observa imbunatatirii considerabile si de lunga durata in cazul aspectului pielii.

Crema de Masaj Anticelulitica Crema Cell are o conpozitie foarte puternica, benefica pielii si cu realea rezultate, in cazul utilizarii adecvate. Pe cat de benefica este pentru pielea afectata de celulita, pe atat este de daunatoare pentu ochi si mucoase. Evitati contactul cu aceste zone, iar in cazul contactului clatiti cu apa din abundenta.

30 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania