close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Newsletter

Plati sigure

raiffeisen visa mastercard paypal

Producători

ATENTIE!

In aceasta perioada va informam ca firma noastra TEAM PLAYER BUSINESS SRL prin magazinul online TOTAL PRO BEAUTY avem program normal de Luni pana Vineri intre orele 10-18.

Toate comenzile se livreaza cu intarziere! Stocurile se actualizeaza si de 3 ori pe zi.

Prioritate la livrare au comenzile ONLINE pe cand cele telefonice pot suferi intarzieri de 4-5 zile.

Recomandam sa folositi Manusi de unica folosinta si Igienizant sau dezinfectanti

Vă mulțumim că sunteți clientul nostru și dorim să ne auzim cu bine!

Având în vedere contextul intern și internațional actual, în condițiile pandemiei de coronavirus COVID 19, TOTAL PRO BEAUTY se alătură efortului comun de combatere, dar mai ales de prevenire atât pentru clienți cât și pentru angajați sau colaboratori. TOTAL PRO BEAUTY vă asigură că în perioada următoare programul de lucru nu va suferi modificări majore, dar ar putea fi influențat de măsurile autorităților care s-ar putea impune în perioada următoare. Subliniem faptul că trimiterile coletelor vor fi livrate cu respectarea intervalelor obișnuite pe întreg teritoriul României.

În urma Hotărârii nr. 6 / 09.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, la nivel intern, compania TOTAL PRO BEAUTY a luat următoarele măsuri:

  • Angajații companiei au fost informați despre modul în care se pot proteja împotriva infectării cu COVID 19 și despre cum îi pot proteja și pe cei din jurul lor, dar și pe membrii propriilor familii.
  • Au fost achiziționate măști de protecție, mănuși și sticle cu dezinfectant, care au fost puse la dispoziția tuturor angajaților.
  • Angajații care intră în contact direct cu clienții, respectiv cu curierii și operatorii din front- office vor purta măști și mănuși de protecție în cazurile în care se impune.
  • Vor fi monitorizați toți angajații care absentează de la serviciu în această perioadă, urmănd ca Departamentul Resurse Umane să verifice în fiecare caz în parte motivul absenței. În cazul în care vor exista suspiciuni de infectare cu COVID 19 pentru vreunul dintre angajați, TOTAL PRO BEAUTY  va informa imediat autoritățile la numărul unic de urgență 112 sau la linia TELVERDE (0800 800 358) și va colabora cu acestea pentru a se aplica corespunzator procedurile ce se impun.
  • Angajații TOTAL PRO BEAUTY vor fi controlați zilnic, urmând a li se lua temperatura și observați dacă prezintă semne caracteristice de boală. În cazul în care vor fi depistate persoane care prezintă semne specifice de gripă, atunci respectivii vor fi izolați la domiciliu de unde vor fi obligați să anunțe autoritățile.
  • Pentru destinatarii trimiterilor coletelor dorim să facem următoarele recomandări: 

La preluarea coletelor de la curieri, vă rugăm să păstrați distanța de 1.5 – 2.0 m față de aceștia;

Un factor de protecție suplimentar reprezintă plățile online cu cardul. În acest caz, se evită manipularea numerarului de către clienți și curieri.

Subliniem faptul că trimiterile (plicuri, colete) nu prezintă niciun risc de infectare cu COVID 19 pentru destinatarii acestora.

Încheiem cu speranța ca perioada prin care trecem să fie una cât mai scurtă și să revenim cât mai curând la activitățile zilnice obișnuite. Avem ferma convingere că respectând cu toții normele de prevenire a răspândirii epidemiei cu coronavirus COVID 19 putem să limităm împreună efectele sale și să depășim cât mai repede această situație.

TOTAL PRO BEAUTY respectă toate măsurile și recomandările comunicate de Ministerul Sănătății și de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.


Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania