Newsletter

Plati sigure

raiffeisen visa mastercard paypal

Producători

 

Cum comand online

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul ADAUGA IN COS

 

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

 

Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". Dureaza maxim 1-2 minute.

 

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Trimit comanda".

b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda.  Daca nu doriti livrarea la adresa de facturare puteti trece inca o adresa la care sa se faca livrarea.

 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Mentionam inca odata faptul ca pe raza municipiului Bucuresti taxa de livrare este de 6 Lei. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la email: pagina de contact sau la telefonul nostru pentru reclamatii.

 

Cu noi datele dvs sunt in siguranta!

Team Player Business SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 15520.

Astfel aveti garantia ca datele dvs nu vor fi transmite altor terti, societati comerciale sau institutii si vor fi foloste strict pentru livrare si emitere de documente fiscale (facturi sau chitanta) in baza comenzilor sau contractelor agreate impreuna.

CNP-ul pe factura este necesar dar nu obligatoriu Declaratiei 394, Declaraţie informativă privind livrările/prestarile şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional conform  OPANAF 3806/2013  - utilizat începând cu declararea obligaţiilor fiscale aferente lunii ianuarie 2016 - actualizat în 06.04.2016.

CNP-ul nu este obligatoriu la plasarea unei comenzi fie online fie telefonic.


Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania