Nebulizator - aparat aerosoli portabil

Total Pro Beauty

Produs nou

239,00 Lei

Nebulizator - aparat aerosoli portabil

Nebulizator - aparat aerosoli portabil super silentios si foarte portabil, cu dimensiuni extrem de mici, doar 120 mm inaltime, tehnologia inovatoare de transformare a medicamentatiei sub forma lichida in particule microscopice fine, dense. 

Detalii

Atentie: Putine produse pe stoc!

Informații

Nebulizator - aparat aerosoli portabil

Atunci cand avem nevoie de un aparat de aerosoli sau nebulizator super silentios si foarte portabil, OLIVE  este alegerea ideala. Dimensiunile extrem de mici, doar 120 mm inaltime, tehnologia inovatoare de transformare a medicamentatiei sub forma lichida in particule microscopice fine, dense. Un alt punct forte il reprezinta posibilitatea aparatului de a produce aerosoli atat in pozitie verticala cat si in pozitie orizontala. Detaliul cel putin interesant atunci cand vorbim de copii mici sau bebelusi.

Nebulizatoarele sau aparatele de aerosoli au inceput sa fie comercializate cu putini ani in urma insa incep sa fie din ce in ce mai utilizate pentru tratarea cu succes a bolilor respiratorii precum astmul sau alergiile. Un mare avantaj al acestor aparate, in comparatie cu medicamentele clasice, il reprezinta rapiditatea cu care medicamentatia ajunge in organism.

OLIVE OLV-N01 functioneaza in principal cu ajutorul a doua baterii de tip AA. Daca dorim, se pot achizitiona si acumulatori. In plus, producatorul a mers mai departe si a prevazut aparatul de aerosoli si cu mufa de alimentare.

Recenzii

29 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania