Card Cadou 2000 Lei Mărește

Numai online

Card Cadou 2000 Lei

Total Pro Beauty

2 000,00 Lei

Cuvintele sunt de prisos. Un asemena cadou ne face sa ne gandim la planuri de viitor. Cadoul tau nu numai ca va fi apreciat, va fi mai mult de atat: un vis implinit, o promisiune, poate un angajament?

Detalii

Informații

Card Cadou 2000 Lei

Chiar daca este cel mai mic card acesta conteaza atunci cand reusesti sa iti cumperi ceea ce iti doresti. 

Card Cadou 2000 Lei este cea mai buna solutie atunci cand doresti sa faci un cadou unei persoane dragi si nu sti ce sa alegi. Lasa persoana draga tie sa aleaga ce isi doreste fara sa dai gres in alegerea cadoului.

Cardul Cadou 2000 Lei nu are termen de expirare si poate fi folosit oricand. Nu iti trebuie grija ca il poti pierde, rataci sau incurca intrucat vei primi pe email instructiuni exacte despre modul de folosire.

Cum se foloseste Cardul Cadou de 2000 Lei.

Odata plasata comanda pentru Card Cadou 2000 Lei primesti pe email un mesaj cu un cod unic generat de sistemul  nostru. Aparitia acestui cod poate varia de la cateva minute pentru plata online pana la primirea fizica a plicului din partea Total Pro Beauty in cazul in care alegeti varianta de plata in sistem RAMBURS.

in cazul in care alegeti modelaitatea de plata prin ORDIN DE PLATA acest cod se va genera numai dupa confirmarea platii de la banca noastra. 

Achizitionand acest Card Cadou 2000 Lei puteti sa cumparati orice produs din site-ul nostru iar daca suma cumparaturilor depasesc vsloarea cardului cadou se va plati diferenta la primirea coletului, la curier. Produsele cumparate cu carduri cadou sunt conform legii comertului online din Romania si se comercializeaza insotite de documente precum factura, certificat de calitate si conformitate.

Cardurile cadou se pot cumula, se pot folosi la cumaparturi partiale platind diferenta in cazul valorilor mai mari decat valorii cardului.

Nu se pot returna valori partiale ale cardului, nu se pot schimba cardurile intre ele.

Cardurile cadou pot fi transmisibile, se pot livra la orice adresa doriti si mai mult de atat se pot expedia personalizat intr-un ambalaj de cadou.

Recenzii

5 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania