close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Preț redus! Crema Termosudatie Parafina 1000ml Mărește

Crema Termosudatie Parafina 1000ml

-5%

DEL1000

Deliline

Produs nou

66,50 Lei

70,00 Lei

Crema de masaj termosudatie Parafina Deliline 1000ml

Detalii

Produs indisponibil momentan. Introdu email sa te anuntam cand revine!

Informații

Produs profesional ce se adreseaza uzului profesional.

Crema Parafina este un compus pe baza de ulei mineral si ceara nesaponificabila cu un punct de topire scazut. Masajul cu crema Parafina se aplica pe zonele afectate de strat adipos si de celulita, zonele de genul acesta necesita masarea cu substante ce au efect de incalzire pentru rezultate observabile. Datorita faptului ca acest compus nu este termoactiv, in tratament se foloseste de asemenea si temocuverta.

Crema trebuie aplicata din abundenta pe zonele respective. Masarea se face insistent si apasat pentru efecte sigure. Dupa cca 15 min de la terminarea masajului anticelulitic, crema nu se va incalzii, astfel ca dupa aplicarea cremei, corpul trebuie izolat cu o termocuverta cosmetica pentru finalizarea optima a tratamentului. Prin incalzire crema va patrunde pana in cele mai adanci straturi ale pielii. Dupa tratamente efectuate in mod regulat se vor observa imbunatatirii considerabile si de lunga durata in cazul aspectului pielii.

Crema de termosudatie Parafina are o conpozitie foarte puternica, benefica pielii si cu realea rezultate, in cazul utilizarii adecvate. Pe cat de benefica este pentru pielea afectata de celulita, pe atat este de daunatoare pentu ochi si mucoase. Evitati contactul cu aceste zone, iar in cazul contactului clatiti cu apa din abundenta.

Recenzii

21 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania