Tonic Delicat 500ml-Deliline - Tonico Vellutante tpb ro Mărește

Tonic Delicat

6152

Deliline

Produs nou

44,15 Lei

Tonic Delicat 500ml-Deliline - Tonico Vellutante

Detalii

Acest produs nu este momentan pe stoc

Informații

Tonic Delicat Deliline 500ml

Tonico Velutante

Tonicul Deliline este un produs profesional fabricat in Italia. Fluid care nu contine alcool si este indicat pentru toate tipurile de ten, chiar si cele mai sensibile.

Acesta este un produs absolut necesar pentru ingrijirea optima a tenului. Ritualul zilnic trebuie sa fie cel mai bun pentru pastrarea tenului in cea mai buna forma pe durata cat mai indelungata. Acesta consta in demachere zilnica de cel putin doua ori pe zi, atat dimineata cand sebumul adunat pe durata noptii trebuie inlaturat cu ajutorul tonicului, cat si seara cand machiajul din timpul zilei trebuie indepartat  cu un demachiant profesional. Dupa demachere tenul trebuie curatat de toate impuritatile cu ajutorul tonicului.

Tonicul se aplica pe o discheta demachianta, se curata intreaga suprafata de piele, demachiata anterior, fata, gat, piept. Curatarea se face prin masarea circurlara a pielii, pana cand aceasta ramane neteda, fara urme de sebum.

Pentru a finaliza demacherea in mod corect, dupa cea dimineata, inainte de machiaj se aplica o crema fortifianta de zi, iar dupa cea de seara se aplica o crema de noapte care ajuta la regenerarea celulelor agresate in timpul zilei, de vand, praf, impuritati si machiaj.

Recenzii

16 alte produse în aceeași categorie:

Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania