close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Newsletter

Plati sigure

raiffeisen visa mastercard paypal

Producători

Lista produselor producătorului Andis

Andis - Masini de tuns profesionale

La Andis, suntem dedicati crearii de schimbari pozitive, pe termen lung, in comunitatile pe care le deservim prin educatie si actiune

Andis - Masini de Tuns Profesionale 


Greu de crezut, dar au trecut aproape 100 de ani de cand Mathew Andis a creat prima generatie de Master Clipper de astazi in subsolul casei sale din Racine, Wisconsin.


Patru generatii mai tarziu, am ramas detinute si operate de o familie. si suntem mandri sa lucram alaturi de o echipa dedicata mostenirii Andis intr-o unitate de ultima generatie situata la doar o scurta calatorie cu masina de unde a inceput totul.


Cum am ajuns aici nu a fost usor, dar a fost foarte simplu: daca nu este cel mai bun, nu reusim. Acest angajament neclintit fata de inovatia si calitatea necrutatoare ramane la fel de adevarat si astazi ca acum un secol.


Daca avem ceva de spus sin aceasta chestiune, va ramane la fel de adevarat si dupa un secol.
La Andis, suntem dedicati crearii de schimbari pozitive, pe termen lung, in comunitatile pe care le deservim prin educatie si actiune.


Acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa vorbim impotriva inegalitatii rasiale si sa luptam simpotriva nedreptatii. De aceea, Andis Company si Andis Foundation au donat Equal Justice Initiative si The Conscious Kid - ambele organizatii sunt dedicate educatiei, progresului si egalitatii.


Initiativa Equal Justice se angajeaza sa puna capat incarcerarii in masa si a pedepselor excesive din Statele Unite, contestand nedreptatea rasiala si economica si protejand drepturile fundamentale ale oamenilor pentru cei mai vulnerabili oameni din societatea americana.


The Conscious Kid este o organizatie de educatie, cercetare si politica dedicata reducerii partinirii si promovarii dezvoltarii pozitive a identitatii in randul tinerilor.


Ei colaboreaza cu organizatii, scoli si familii din intreaga tara pentru a promova accesul la cartile pentru copii, concentrand grupurile subreprezentate si oprimate.
Andis se mandreste ca are radacini in diverse comunitati. Ne sprijinim clientii, asociatii, educatorii, ambasadorii si toti oamenii care cred in egalitatea sociala. Impreuna vom continua sa fim impotriva rasismului si discriminarii. Acesta este modul in care lucram spre un viitor mai bun pentru toata lumea.


La Total Pro Beauty suntem mandri sa va prezentam brandul Andis ca parte a sortimentului sau! De peste 90 de ani, niciun brand nu a cunoscut taierea si stilul mai bine decat Andis.


In urma cu aproape 80 de ani, Andis a introdus produse in Europa, iar astazi aceste produse sunt disponibile in 90 de tari din intreaga lume.


Frizerii, stilistii si consumatorii de pretutindeni continua sa caute masini de tuns Andis, masini de tuns si lame atunci cand au nevoie de performanta de top.Total Pro Beauty este mandru sa prezinte Andis ca parte a sortimentului sau!


De peste 90 de ani, niciun brand nu a cunoscut taierea si stilul mai bine decat Andis. in urma cu aproape 80 de ani, Andis a introdus produse in Europa, iar astazi aceste produse sunt disponibile in 90 de tari din intreaga lume.


Frizerii, stilistii si consumatorii de pretutindeni continua sa caute masini de tuns, masini de tuns si lame Andis atunci cand au nevoie de instrumente de cea mai buna performanta.


Mai multe
Se afişează 1-17 din 17 articole
Se afişează 1-17 din 17 articole
Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania