close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Newsletter

Plati sigure

raiffeisen visa mastercard paypal

Producători

Lista produselor producătorului Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional


Brandul Schwarzkopf este un brand de produse cosmetice pentru păr, care reprezintă calitate, expertiză și inovație de peste 120 de ani. Schwarzkopf se bucură de încrederea deplină a consumatorilor.


Schwarzkopf reprezintă inovație, fiabilitate, calitate, încredere și competență - acestea sunt bazele pe care afacerea noastră prosperă. Suntem conduși de pasiunea pentru crearea unui păr frumos și acest lucru se reflectă în fiecare dintre produsele noastre.


Pentru consumatorii din comerțul cu amănuntul
Îngrijire profesională pentru dvs.


Susținem inovația, fiabilitatea, calitatea, încrederea și competența - acestea sunt bazele pe care afacerea noastră prosperă.


Succesul mărcii și satisfacția consumatorilor săi sunt rezultatul îndeplinirii constante a așteptărilor ridicate exprimate prin revendicarea „Îngrijire profesională a părului pentru dvs.”.


Suntem conduși de pasiunea pentru crearea unui păr frumos și acest lucru se reflectă în fiecare dintre produsele noastre.


Ca marcă umbrelă, Schwarzkopf cuprinde un portofoliu larg de mărci în cele trei categorii de îngrijire a părului, coafare și colorare a părului, inclusiv benzi de produse precum Keratin Color și got2b.


Cunoscuta marcă comercială siluetă Schwarzkopf este plasată pe fiecare pachet de produse și apare în mod evident în fiecare reclamă de televiziune.


Acest lucru este în beneficiul fiecărei inovații de produse lansate sub numele de Schwarzkopf.


Pentru profesioniștii din salonSchwarzkopf Professional - Împreună. O pasiune pentru păr


Credem în ansamblu - fiind mai mare decât suma părților sale. Credem într-o pasiune împărtășită - o pasiune pentru păr. Credem în parteneriate adevărate - o relație bidirecțională pentru viață.


Suntem Schwarzkopf Professional și există pentru coafori.
Frizerii noștri sunt în centrul a tot ceea ce facem.


Am construit modelul nostru de afaceri dinamic în jurul lor.


Produse inovatoare, asistență receptivă, educație expertă, inspirație accesibilă, sărbătoare autentică - oferim toate acestea și multe altele.


Ne măsurăm succesul prin succesul coaforilor noștri. Este tot ce contează.

Mai multe
Se afişează 1-2 din 2 articole
Se afişează 1-2 din 2 articole
Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania