close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Newsletter

Plati sigure

raiffeisen visa mastercard paypal

Producători

Lista produselor producătorului Simple Use Beauty

Simple Use Beauty

Simple Use Beauty este unul dintre cei mai importantproducatori 


greci de produse pentru depilare pe baza de ceara, produse de depilare suplimentare precum incalzitoare, geluri, uleiuri, emulsii si lotiuni pre / post depilare, precum si tratament special, produse precum uleiuri de masaj si parafine. Productia si exportul nostru


(care aduce produse Simple Use Beauty in multe tari din intreaga lume), impreuna cu excelenta produselor noastre plaseaza Simple Use Beauty in pozitia de lider a industriei relevante din Grecia. Performanta noastra remarcabila se caracterizeaza prin:


Expertiza directorilor nostri si a oamenilor de stiinta cosmetica, care este utilizata istudiul si dezvoltarea de formule inovatoare, precum si in cele certificate, pe deplin fabricarea controlata a produselor superioare si premium la nivel international


raport calitate-cost competitiv.


Sistemul de fabricatie complet integrat care ne ofera flexibilitate pentru a oferi partenerilor nostri din intreaga lume solutii de afaceri si de inalta calitate oferte profitabile pentru distribuirea produselor etichetate Simple Use Beauty ca la produse cu etichete private.


Capacitatea de a planifica si dezvolta complet, unic si modern proiecte de cooperare care definesc strategiile noastre de afaceri si la nivel mondial operatiuni, in special pentru suportul pe mai multe niveluri la 360 de grade care acopera dezvoltarea tehnica si comerciala a profesionistilor din domeniu, cu programe speciale de informare si instruire.


Credem in puterea expertizei si experientei pe care le-am propus in studiul si dezvoltarea formulelor care caracterizeaza produsele pe care le fabricam.


Scopul nostru este contributia continua la dezvoltarea profesionala a serviciilor ce folosesc ceara de epilat, prin furnizarea de idei inovatoare si de pionierat, exprimate cu produse de generatia urmatoare, precum si cu cooperari care au dus la crearea de oportunitati de afaceri si profesionisti unici.


 Pe site-ul Total Pro Beauty gasiti produse de la Simple Use Beauty precum: • Ceara de epilat de unica folosinta

 • Ceara de epilat la flacon de 100 ml

 • Ceara de epilat film

 • Ceara de epilat traditionala

 • Ceara de epilat fierbite

 • Ulei post epilare

 • Ulei pre epilare

 • Ulei pentru masaj

 • Incalzitoare de ceara

 • Uleiuri speciale pe baza de ulei de masline

 • Pasta de zahar pentru epilat


Simple Use Beauty a fost desemnata de EU Business News ca distribuitorul anului 2020 din Grecia:


simple use certificate

Mai multe
Se afişează 1-15 din 15 articole
Se afişează 1-15 din 15 articole
Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania