close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Newsletter

Plati sigure

raiffeisen visa mastercard paypal

Producători

Lista produselor producătorului Xanitalia

Xanitalia lucreaza in sectorul productiei ceara pentru indepartarea parului din 1984 si, datorita unui angajament ferm fata de cercetarea si dezvoltarea produselor, o reactie constanta la nevoile clientilor si o monitorizare atenta a pietei, astazi lideri mondiali in acest sector.

Bine ati venit pe pagina dedicata producatorului Xanitalia.


 


Xanitalia lucreaza in sectorul productiei ceara pentru indepartarea parului din 1984 si, datorita unui angajament ferm fata de cercetarea si dezvoltarea produselor, o reactie constanta la nevoile clientilor si o monitorizare atenta a pietei, astazi lideri mondiali in acest sector.


 


Grupul Xanitalia cuprinde patru divizii specializate: de la ceara pentru indepartarea parului pana la echipamente profesionale, de la produse cosmetice pana la geluri profesionale de unghii, Xanitalia este capabila sa satisfaca nevoile fiecarui tip de client, de la micile catre companiile mari, cu fabrici adecvate si impresionante flexibilitatea productiei, in afara de o serie de servicii variind de la personalizarea grafica pana la ambalare, pana la expedierea produsului gata de vanzare.


 


Grupul este alcatuit din 4 divizii, care lucreaza in sectorul de ceruri pentru indepartarea parului, produse cosmetice, geluri de unghii profesionale si echipamente si articole profesionale pentru specialistii din sectorul de frumusete.


 


XANITALIA


DIVIZIA DE CEARA PENTRU INDEPARTAREA PARULUI


XANITALIA a fost infiintata in 1984 ca producator specializat de marca privata de ceara pentru indepartarea parului pentru sectorul profesional si pentru vanzarea cu amanuntul.


 


XANIFARMA


DIVIZIUNEA DE COSMETICa


Divizia de produse cosmetice XANIFARMA este un producator privat de produse de frumusete corporala si produse pentru par, inclusiv produse pentru ingrijirea parului, tratamente pentru piele, produse solare, exfoliante si produse de purificare.


 


XANIFARMA


DIVIZIA DE GELURI PENTRU UNGHII


Xanifarma dezvolta linii de geluri permanente pentru reconstructia unghiilor si geluri colorate semi-permanente.


 


XANISERVICE


DIVIZIA PRODUSELOR DE UNICA FOLOSINTA


Echipamentele XANISERVICE si divizia de unica folosinta PREMIUM distribuie echipamente si articole pentru ingrijirea frumusetii, manichiura si ingrijirea parului, folosite in centrele de frumusete, saloane de infrumusetare si spa-uri.


 


Capacitatea noastra de productie ne permite sa procesam pana la 32 de tone de produse pe zi, cu o flexibilitate capabila sa satisfaca necesitatile atat pentru cantitati mari, cat si pentru cantitati mici.


 


Liniile noastre de ambalare ne permit sa umplem pana la 175.000 de flacoane de ceara pe zi sau 45.000 de recipiente de ceara pe zi; intr-o varietate de dimensiuni si personalizari.


 


Centrele de productie a discurilor de ceara au o capacitate de aproximativ 18.000 de bucati / h care pot fi ambalate pe linii automate.


 


Instalatiile de hartie pentru indepartarea parului pot produce 500.000 de bucati pe zi in diverse dimensiuni, din nou cu disponibilitatea liniilor automate de ambalare.


 


Linia de picaturi ne permite sa procesam 300 kg de produse pe ora, urmata de ambalarea pe o linie automata flexibila pentru productia de diferite dimensiuni si solutii de personalizare.


 


Selectia materiilor prime


Primul pas esential in productie este alegerea atenta, experta a materiilor prime.


Materiile prime naturale, de origine vegetala sau animala, sunt selectate si achizitionate direct in tarile de productie din sortimentul oferit din intreaga lume. Materialele prime naturale pot include rasina de pin, ceara de palmier, ceara si rasini produse de o varietate foarte mare de plante tropicale si de cea mai pura ceara de albine, atat bruta, cat si purificata prin esterificare si hidrogenare cu cele mai bune ingrediente de pe piata si expertize tehnice de calitate. inainte de a fi utilizate in productie, materiile prime achizitionate se supun meticulosului control al calitatii.


Acest control este fundamental in garantarea unui produs finit care raspunde strict caracteristicilor tehnice si aplicationale solicitate de utilizator.


Un factor fundamental in producerea de ceara pentru indepartare a parului este capacitatea de a produce si de a reproduce produse care sunt constante si care respecta intervale de calitate specifice, extrem de stricte.


 


Sistemul nostru de calitate acopera toate etapele procesului corporativ.


Politica de calitate Xanitalia este orientata spre nevoile clientilor, pregatirea personalului si motivatia personalului, parteneriatul cu sub-furnizorii nostri si performanta la timp atit pe plan intern, cit si in relatie cu ceilalti.


 


Functia de calitate a companiei monitorizeaza in permanenta functionarea sistemului.


 


Sistemul de calitate Xanitalia a fost certificat de catre organismul certificat Certiquality conform standardului UNI EN ISO 9001-2008, iar Xanitalia detine certificarea internationala IQNet.


 


In afara de certificarile sale, Xanitalia considera ca este o datorie din partea intregii organizatii si conducerii sa lucreze cu angajamentul constant de a-si imbunatati performantele si de a se asigura ca toate operatiunile sale conduc la satisfacerea completa a clientilor.


 

Mai multe
Se afişează 1-8 din 8 articole
Se afişează 1-8 din 8 articole
Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania