close

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru detalii te invitam sa citeşti GDPR.

Newsletter

Plati sigure

raiffeisen visa mastercard paypal

Producători

Lista produselor producătorului Moser

Moser

Moser - Inovatie produsa in Germania - tehnologie pura

Masini de tuns profesionale cu cablu sau cu acumulator, masini de filat si uscatoare profesionale produse in Germania la cele mai inalte standarde de calitate. 

 

Moser


Moser - Inovatie produsa in Germania - tehnologie pura


Plecand de la idei de produse excepționale, tehnologie orientata spre viitor si prima clasa de calitate "Made in Germany" sunt caracteristicile care definesc marca MOSER. MOSER este cel mai important producator european de echipamente și hairstyling care stabileste standarde atunci cand vine vorba de aparate profesionale inovatoare.


MOSER, un brand de tradiție, parte a companiei Wahl Clipper Corporation din SUA, alianta corporativa, lider international de piata pentru aparatele hairstyling de inalta performanta.


Moser aduce pe piata cele mai recente tehnologii si echipamente de producție si dezvoltare disponibile pentru Wahl GmbH la locația fabricii din Unterkirnach in Padurea Neagra.


Toate aparatele profesionale MOSER hairstyling si seturi de lame de precizie sunt fabricate în Germania, fiind dezvoltate și fabricate in Unterkirnach și distribuite de acolo in intreaga lume.

Mai multe
Se afişează 1-13 din 13 articole
Se afişează 1-13 din 13 articole
Viziteaza site-ul Total Pro Beauty pe ShopMania